Menu

Latest posts

7 creatieve ideeën met textuur fotoprints

 

1. Fotobehang Texturen

Een betonnen muur creëren kan met pleisterwerk, maar wist je dat je de betonlook ook perfect kan nabootsen met fotobehang? Makkelijker, goedkoper en het voornaamste: de textuurprint is zó gedetailleerd dat je het verschil nauwelijks ziet. Benieuwd naar ons uitgebreid assortiment textuur fotobehang?

Fotobehang Texturen

Fotobehang Texturen

2. Foto op geborsteld aluminium Texturen

Texturen vind je overal: niet alleen aan de oppervlakte van objecten of materialen, ook planten en dieren hebben vaak prachtige lijnen en vormen. Kijk maar naar de textuur van deze zebravacht, geprint op geborsteld aluminium. Het geborstelde aluminium zorgt dat de ruwe structuur van de aluminiumplaat zichtbaar blijft en laat de details van de structuurfoto op die manier goed tot hun recht komen.

Foto op geborsteld aluminium Texturen

Foto op geborsteld aluminium Texturen

3. Ingelijste posters Texturen

Laat je inspireren door onze prachtige foto’s met texturen, zoals deze close-up van een aloë plant. Een ingelijste poster van een natuurlijk textuurbeeld is de ideale manier om je muren een subtiele, artistieke, toets te geven. Neem een kijkje in onze brede waaier aan textuurfoto’s, kies je favoriet en laat hem inlijsten in een stijlvol zwart kader met witte passe-partout.

Ingelijste posters Texturen

Ingelijste posters Texturen

4. Keuken foto achterwand Texturen

Op zoek naar een leuke, decoratieve manier om de muren boven je aanrecht te beschermen tegen vet en vuil? Ga voor een originele keuken foto achterwand met textuurprint, zoals deze luxueuze marmerprint. Neem een kijkje in onze collectie textuurfoto’s, kies een foto die mooi aansluit bij de kleuren van jouw keuken en ontwerp je eigen keuken foto achterwand!

Keuken foto achterwand Texturen

Keuken foto achterwand Texturen

5. Meubelstickers Texturen

Op zoek naar een originele manier om je oude keukenkasten op te leuken? Bekijk dan onze handige, decoratieve meubelstickers met textuurprint. Kies een foto van hout textuur om een natuurlijke uitstraling te creëren, of ga voor een foto van marmer textuur voor een meer luxueuze look. Wat jouw smaak ook is, met een meubelsticker met textuurprint tover je ieder kast om tot een trendy meubelstuk.

Meubelstickers Texturen

Meubelstickers Texturen

6. Foto op Plexiglas Texturen

Zet die ene lege muur in de verf met een artistieke foto van een textuur op plexiglas. Textuur maakt een afbeelding ruimtelijker en interessanter. Kijk maar naar deze kleurrijke foto die de textuur van acrylverf weergeeft, met vloeiende lijnen en prachtige kleurcontrasten. In dit voorbeeld hebben we gekozen plexiglas met een matte finish, die de reflectie van licht minimaliseert en een rustige sfeer creëert.

Foto op Plexiglas Texturen

Foto op Plexiglas Texturen

7. Muurstickers Texturen

Versier je muur met een decoratieve muursticker. Onze muurstickers zijn zelfklevend en gemakkelijk aan te brengen. Ga bijvoorbeeld voor een afbeelding met een speciale textuurprint, zoals deze kunstzinnige close-up van een paddenstoel. Neem een kijkje in onze brede waaier aan textuur afbeeldingen en laat je inspireren.

Muurstickers Texturen

Muurstickers Texturen

 
Posted in: Wooninspiratie, Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia