Menu

Latest posts

Creër een ruimte vol karakter met muurdecoratie van oude verlaten gebouwen

 

1. Badkamer foto achterwand Oude verlaten gebouwen

Geef je badkamer een unieke twist met een integrerende foto van oud verlaten gebouw. Deze eigenzinnige beelden, ook bekend als urbex foto’s, geven je ruimte een charmante, stoere look en komen het best tot zijn recht in industriële interieurs, gekenmerkt door sobere kleuren en ruwe materialen.

Badkamer foto achterwand Oude verlaten gebouwen

Badkamer foto achterwand Oude verlaten gebouwen

2. Deurstickers Oude verlaten gebouwen

Geef je kamer een unieke urban uitstraling met een fascinerende foto van een oud gebouw, zoals deze stickerfoto van een verlaten fabriekshal. Onze deurstickers zijn voorzien van een stevige beschermlaag waardoor ze bestand zijn tegen vocht, vuil en krassen. Combineer met industriële meubels in hout en metaal om de ruimte helemaal af te maken!

Deurstickers Oude verlaten gebouwen

Deurstickers Oude verlaten gebouwen

3. Fotobehang Oude verlaten gebouwen

Op zoek naar een eenvoudige manier om je eetkamer of leefruimte optisch groter te doen lijken? Kleed de muren aan met fotobehang. Ga voor een foto van een ruime plek met veel dieptezicht, zoals het prachtige verlaten gebouw hieronder. Hoewel het beeld mysterieus aandoet, zorgen de zachte kleuren tegelijk voor een warme uitstraling.

Fotobehang Oude verlaten gebouwen

Fotobehang Oude verlaten gebouwen

4. Foto op geborsteld aluminium Oude verlaten gebouwen

Creëer een rauwe, industriële look in de kamer door foto van een oud verlaten gebouw. In onze collectie vind je ijzingwekkend mooie foto’s waarin de schoonheid van verlaten plekken perfect tot zijn recht komt. Deze foto van een oude, stoffige industriële ruimte met verroeste machines is daar een prachtig voorbeeld van.

Foto op geborsteld aluminium Oude verlaten gebouwen

Foto op geborsteld aluminium Oude verlaten gebouwen

5. Foto op Plexiglas Oude verlaten gebouwen

Deze magnifique urbex foto straalt pure luxe uit! De glanzende finish van het plexiglas geeft een chique look, terwijl het fascinerend beeld van een oude, verlaten gang zorgt voor een edgy toets. Deze foto met roestige accenten komt volledig tot zijn recht in een strak, modern interieur.

Foto op Plexiglas Oude verlaten gebouwen

Foto op Plexiglas Oude verlaten gebouwen

6. Fotorolgordijn Oude verlaten gebouwen

Nood aan een bijzonder extraatje in je ruimte? Ga voor een uniek fotorolgordijn. Kies een foto zoals deze robuuste gevel van een verlaten fabriek om een ruwe, industriële look te creëren die de ruimte volledig doet opleven. Onze fotorolgordijnen zijn beschikbaar in zowel een verduisterende als transparante stof.

Fotorolgordijn Oude verlaten gebouwen

Fotorolgordijn Oude verlaten gebouwen

7. Foto op Canvas Oude verlaten gebouwen

Tover je huiskamer of werkruimte om in een plek vol karakter met een intrigerend beeld van een oude, verlaten locatie. Ga voor een canvas uit één stuk of een meerdelige canvasfoto, zoals het drieluik hierboven. Liever een canvasfoto bestaande uit twee of vier luiken? Bij ons vind je het allemaal!

Foto op Canvas Oude verlaten gebouwen

Foto op Canvas Oude verlaten gebouwen

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia