Menu

Latest posts

Wooninspiratie: foto prints van londen

 

1. Foto op Plexiglas Londen

Een foto op plexiglas van Londen is de perfecte keuze als je op zoek bent naar uniek kunstwerk voor een hedendaags interieur. De hoogwaardige printkwaliteit zorgt voor een prachtig diepte-effect waardoor je schilderij als het ware tot leven komt. Beschikbaar met een matte of glanzende afwerking zodat je foto op plexiglas van Londen mooi aansluit bij de rest van je interieur.

Foto op Plexiglas Londen

Foto op Plexiglas Londen

2. Foto op geborsteld aluminium Londen

Duister en mysterieus, grandioos en chique. Londen heeft vele gezichten. Omarm haar unieke sfeer met een foto op aluminium van Londen. De bruisende metropool is het perfecte onderwerp voor een kunstwerk waarop je nooit uitgekeken raakt. Geprint in zwart-wit of full colour, personaliseer je foto op aluminium van Londen tot hij helemaal naar wens is.

Foto op geborsteld aluminium Londen

Foto op geborsteld aluminium Londen

<>h2>3. Keuken foto achterwand Londen

Met een keuken foto achterwand van Londen haal jij een bijzondere eyecatcher in huis. Plaats achter je fornuis of over de volledige breedte van je aanrecht om de muren te beschermen tegen water en opspattend vet. Voorzien van de nodige uitsparingen voor kranen en stopcontacten zodat jouw keuken foto achterwand van Londen precies in je interieur past.

Keuken foto achterwand Londen

Keuken foto achterwand Londen

4. Fotobehang Londen

Er is maar één stad zoals Londen. Maak gebruik van haar unieke karakteristieken om je interieur te onderscheiden van de rest. Met fotobehang van Londen springen jouw muren er alvast uit. Of je nu op zoek bent naar een mooie accentwand voor de keuken, slaapkamer of traphal; fotobehang van Londen tilt eender welke ruimte naar een hoger niveau.

Fotobehang Londen

Fotobehang Londen

5. Ingelijste posters Londen

Buckingham Palace, The Big Ben of Westminster Abbey, Londen telt zoveel bezienswaardigheden dat je ogen tekort komt. Met een ingelijste poster van Londen kan je deze architecturale pareltjes nu ook vanop de bank bewonderen. Alsof je in eigen huis op citytrip gaat. Bestel nu je ingelijste poster van Londen en ontvang hem binnen enkele dagen aan huis.

Ingelijste posters Londen

Ingelijste posters Londen

6. Deurstickers Londen

Geef je interieur een urban twist met een deursticker van Londen. Gezellige pubs , sfeervolle straatjes, historische monumenten… de Engelse hoofdstad telt zoveel mooie plekjes. Blader door onze online fotobibliotheek om Londen in al haar facetten te ontdekken. Print je favoriete foto van Londen als deursticker voor een bijzonder decoratiestuk.

Deurstickers Londen

Deurstickers Londen

7. Fotorolgordijn Londen

Eens je dit fantastische fotorolgordijn van Londen gezien hebt, zal je niet langer genoegen nemen met een standaard exemplaar. Raamdecoratie is meer dan een praktisch middeltje om nieuwsgierige blikken tegen te houden. Dit fotorolgordijn van Londen bewijst dat ook het decoratieve aspect absoluut niet onderschat mag worden. Waar hang jij die van jou?

Fotorolgordijn Londen

Fotorolgordijn Londen

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia