Menu

Latest posts

Inspiratie voor een stijlvol kerstinterieur

 

De kerstdagen komen steeds dichterbij en ondertussen is het hoog tijd om de kerstsfeer in huis te halen. De eerste stap is natuurlijk je kerstboom versieren, maar vergeet ook de rest van je interieur niet! Geen zin om het hele huis met allerlei tierlantijntjes vol te zetten? Dan ben je niet alleen. Een leuke manier om je huis in winterse kerstsfeer te brengen is stijlvolle textiel- en wanddecoratie. Hoe je dat zoal kan doen, zie je hieronder. Maar ook op de kerst inspiratiepagina vind je nog meer leuke foto’s en ideetjes die je vast en zeker zullen inspireren.

Sneeuwvlokjes

KERSTDECORATIE AAN DE MUUR

Hoewel kerstdecoratie enorm gezellig is, is niet iedereen er voorstander van. Te veel kerstspulletjes zorgen ervoor dat de ruimte te druk oogt en dat zorgt voor een rommelig en onaangenaam. Om de ruimte gezellig, maar rustig aan te kleden, kan je je muren versieren met foto’s op canvas van sfeervolle wintertaferelen of ingelijste posters met leuke kerstillustraties. Hou je je muren liever intact? Plaats je kerstschilderijen dan op een kast tegen de muur, op een wandplank of op de schouw. Zo kan je ze na de feestdagen eenvoudig weghalen om volgende kerstperiode opnieuw te gebruiken.

Eland in de sneeuw

TEXTIEL MET WINTERSE PRINTS

Een andere leuke manier om je huis in de kerstsfeer te brengen, is kerst textiel met leuke winterse patronen. Leg een paar sierkussens in de zetel en combineer verschillende kleuren om een speels geheel te creëren. Ben je gek op winterse decoratie en mag de kamer van jou het hele jaar wel zo’n gezellige sfeer uitstralen? Ga dan voor fotorolgordijnen met een winterse print, zoals deze met klassieke schotse ruiten en rode en groene accenten. Je waant je direct op vakantie in een gezellige chalet in de bergen. Enkel de houten meubels en het knetterend haardvuurtje ontbreken nog.

Fotorolgordijn Kerst geruit modern klassiek patroon

Op onze kerst inspiratiepagina vind je nog heel wat inspiratie en ideeën om je huis met stijlvolle textiel en -wanddecoratie klaar te maken voor kerst. Rood-wit gestreepte sierkussens en tafelkleden, pluche dekens met sterretjespatronen, magische kerstfoto’s op canvas, ingelijste posters met gezellige wintertaferelen en meer. Neem een kijkje en laat je inspireren door betoverende kerstdecoratie die het koude najaar een stuk gezelliger maken!

Fotowanden

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia