Menu

Latest posts

Zo mooi staan koraalriffen in je interieur

 

1. Foto op Plexiglas Koraalriffen

Met een koraalriffen foto op plexiglas kan je nu ook boven het wateroppervlak genieten van de pracht en praal van de wondere onderwaterwereld. Door de glansrijke afwerking van het materiaal zullen de toch al zo spectaculaire kleuren nog intenser stralen. In welke kamer zou jij een koraalriffen foto op plexiglas ophangen?

Foto op Plexiglas Koraalriffen

Foto op Plexiglas Koraalriffen

2. Foto op Aluminium Koraalriffen

Koraalriffen behoren tot één van de mooiste natuurfenomenen op aarde. Zet de prachtige kleuren en grillige vormen in de kijker met een koraalriffen foto op aluminium. Een fenomenaal uitzicht waar je uren naar kan kijken. Maak je keuze uit de talloze onderwater afbeeldingen in onze fotobibliotheek of print je eigen koraalriffen foto op aluminium.

Foto op Aluminium Koraalriffen

Foto op Aluminium Koraalriffen

3. Fotobehang Koraalriffen

Mist je interieur dat tikkeltje extra? Met koraalrif fotobehang breng je daar meteen verandering in. De levendige kleuren en haarscherpe details doen jouw muren spreken. Koraalriffen fotobehang wordt geprint op stevig vliesmateriaal en geleverd in handig hanteerbare stroken van 48 cm breed zodat je het gemakkelijk zelf kan ophangen.

Fotobehang Koraalriffen

Fotobehang Koraalriffen

4. Badkamer foto achterwand Koraalriffen

Badkamer decoratie wordt vaak over het hoofd gezien. Nochtans kan je met een kleine aanpassing een grote verandering teweegbrengen. Een koraalrif badkamer foto achterwand is een goede illustratie hiervan. Installeer er eentje in je douche of achter je wastafel en ervaar zelf hoe de sfeer in je badkamer compleet verandert met een koraalrif foto achterwand.

Badkamer foto achterwand Koraalriffen

Badkamer foto achterwand Koraalriffen

5. Foto op tuinposter Koraalriffen

Geef je buitenruimte een tropisch tintje met een koraalrif tuinposter. De exotische vissen en felgekleurde zeeanemonen zorgen voor een instant vakantiegevoel. Indien gewenst, werken wij je koraalrif tuinposter af met metalen ringen zodat je hem eenvoudig aan je muur, afrastering of schutting kan bevestigen met de meegeleverde elastische spanrekkers.

Foto op tuinposter Koraalriffen

Foto op tuinposter Koraalriffen

6. Deurstickers Koraalriffen

Neem een duik in het diepe met een koraalrif deursticker. Zoveel leuker dan een effen deur en het geeft je interieur in één klap extra glans. De koraalrif deursticker wordt voorzien van een beschermende laminaatlaag zodat de fotoprint optimaal beschermd is tegen vocht, vuil en krassen. Ideaal voor kleine ruimtes die wel een opkikker kunnen gebruiken.

Deurstickers Koraalriffen

Deurstickers Koraalriffen

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia