Menu

Latest posts

Pop art als blikvanger in jouw interieur

 

Foto op Plexiglas Pop art

1. Kunst met een knipoog. Een pop art foto op plexiglas brengt leven in de brouwerij. De felle kleuren en figuratieve tekenstijl geven je humeur én interieur een instant boost. Perfect om een strak interieur te voorzien van de nodige dosis pit. Deze op maat gemaakte pop art foto op plexiglas wordt gegarandeerd het middelpunt van jouw interieur.

Foto op Plexiglas Pop art

Foto op Plexiglas Pop art

Foto op Aluminium Pop art

2. Geef je interieur een vleugje humor met een pop art foto op aluminium. Van alledaagse voorwerpen zoals colaflesjes of soepblikken tot bekende beroemdheden als Elvis Presley en Marilyn Monroe; alles is een potentieel kunstwerk. De bonte kleuren en uitgesproken tekenstijl maken van jouw pop art foto op aluminium een uniek decoratiestuk.

Foto op Aluminium Pop art

Foto op Aluminium Pop art

Keuken foto achterwand Pop art

3. Interieur styling hoeft niet steeds zo serieus te zijn. Deze pop art plexiglas foto achterwand toont dat de mooiste dingen ontstaan wanneer je buiten de lijntjes kleurt. Een absolute blikvanger die tomeloze energie uitstraalt. Vierkant, rechthoekig of met een hoekje af: bestel een pop art plexiglas foto achterwand op maat van jouw interieur.

Keuken foto achterwand Pop art

Keuken foto achterwand Pop art

Fotobehang Pop art

4. Geen fan van doorsnee interieurs? Vul je muren met pop art fotobehang! Van pin up girls tot superhelden, geef je huis sixties allures met deze eyecatcher van formaat. Ideaal voor alledaagse ruimtes die een tikkeltje persoonlijkheid missen. Trek je stoute schoenen aan en bestel nu pop art fotobehang om het volle potentieel van jouw huis te benutten.

Fotobehang Pop art

Fotobehang Pop art

Deurstickers Pop art

5. Net wanneer je dacht alles gezien te hebben. Deze pop art deursticker is er eentje voor durvers. Deuren worden vaak over het hoofd gezien tijdens het decoreren van een woning maar zoals je ziet kunnen ze perfect fungeren als canvas voor jouw volgende interieurproject. Tover ze om tot een heus kunstwerk met een gepersonaliseerde pop art deursticker.

Deurstickers Pop art

Deurstickers Pop art

Poster Pop art

6. Ben jij gek op unieke decoratie items? Dan zal jouw hart vast een sprongetje maken bij het zien van deze pop art poster. Kies een kunstwerk waarmee je een volledige muur kan vullen, of combineer meerdere pop art posters voor een gepersonaliseerde posterwand. Wees daarbij allesbehalve zuinig met kleuren en prints. Hoe meer ze clashen hoe beter.

Poster Pop art

Poster Pop art

Muurstickers Pop art

7. Steek je interieur in een jaren ’60 jasje met pop art muurstickers. Een snelle en goedkope manier om je interieur een persoonlijke toets te geven. Geen risico op luchtbellen: dankzij de ingebouwde luchtkanalen kan je ze eenvoudig gladstrijken. Of je nu kiest voor één grote pop art muursticker of een uitgebreide set; het zal je interieur compleet veranderen.

Muurstickers Pop art

Muurstickers Pop art

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia