Menu

Latest posts

De leukste decoratie ideeën met zebra’s

 

Ingelijste posters Zebra

Heb je nog een leeg plekje aan de muur dat je wil opvullen met een leuk schilderijtje? Met een ingelijste poster van een zebra ben je helemaal mee met de laatste trends. Vooral close-ups en handgetekende illustraties zijn bijzonder in trek. Kies uit wel 20 verschillende formaten de ingelijste poster met zebra die het best bij jouw interieurstijl past.

Ingelijste posters Zebra

Ingelijste posters Zebra

Fotobehang Zebra

Zebra fotobehang is een eenvoudige en betaalbare manier om je woning een compleet nieuwe look te geven. De zwart-wit strepen stelen de show in eender welk interieur. Zebra fotobehang is dan ook de perfecte keuze voor zij die hun woning willen verfraaien met een opvallende accentwand. Eentje die bovendien pure luxe uitstraalt.

Fotobehang Zebra

Fotobehang Zebra

Foto op geborsteld aluminium Zebra

Van een grazende kudde tot een zwart-wit close-up, een zebra foto op aluminium doet gegarandeerd hoofden draaien. Wil je de zwart-witte strepen extra laten opvallen? Print je zebra foto dan op geborsteld aluminium. Omdat de witte delen van de foto niet geprint worden, blijft de metallic textuur zichtbaar wat op zijn beurt een bijzonder effect oplevert.

Foto op geborsteld aluminium Zebra

Foto op geborsteld aluminium Zebra

Keuken foto achterwand Zebra

Wil je je keuken decoreren zonder in te boeten aan gebruiksgemak? Met een zebra als keuken foto achterwand sla je twee vliegen in één klap: je creëert een gezellige sfeer én beschermt je muren tegen water en opspattend vet. Het minimalistisch kleurenpalet van een zebra keuken foto achterwand past perfect bij het strakke design van een moderne inbouwkeuken.

Keuken foto achterwand Zebra

Keuken foto achterwand Zebra

Foto op Plexiglas Zebra

Met een zebra foto op plexiglas haal je een uniek kunstwerk in huis. Het prachtige diepte-effect versterkt de kleuren en details en brengt de zebra als het ware tot leven. Je zebra foto op plexiglas wordt geprint op origineel plexiglas van de allerhoogste kwaliteit zodat je er jarenlang plezier aan zal beleven. Nu ook beschikbaar als wandcirkel of meerluik.

Foto op Plexiglas Zebra

Foto op Plexiglas Zebra

Badkamer foto achterwand Zebra

Kunst in de badkamer? Deze badkamer foto achterwand met zebra toont dat het kan! De foto naar keuze wordt geprint op hoogwaardig plexiglas wat de intens stralende kleuren verklaart. De badkamer foto achterwand met zebra is bovendien waterbestendig waardoor je hem eenvoudig kan schoonmaken. Geef je badkamer heuse hotel allures.

Badkamer foto achterwand Zebra

Badkamer foto achterwand Zebra

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia