Menu

Latest posts

Woondecoratie voor een gezellige halloween sfeer

 

Iedereen weet dat Halloween het leukste griezelfeest van het jaar is. Tegelijk staat Halloween ook gelijk aan de periode dat de dagen nog wat kouder worden en de avonden nog wat langer. Voor velen is de najaarsperiode dan ook écht begonnen als de periode voor Halloween aanbreekt en de Halloween decoratie tevoorschijn komt. Inspiratie nodig over hoe je je huis gemakkelijk kan versieren zonder al te veel werk? Kijk snel verder en ontdek de leukste Halloween decoratie voor jong en oud!

Grappige griezels

PRINTDECORATIE OM JE HUIS HALLOWEEN-PROOF TE MAKEN

Geestige stickers van spookjes of pompoenen zijn de ideale manier om je meubels en ramen op een snelle en kindvriendelijk manier Halloween-proof te maken. Maar ook tussen onze schilderijen vind je heel wat leuke foto’s en illustraties in Halloween thema. Grappige monsters, vliegende heksen… Laat ze inlijsten als poster of printen op plexiglas, canvas of aluminium en creeër een fotowand op het plekje dat je extra griezelig wil maken!

Contourgesneden stickers Herfstcollectie met pompoenen, bladeren en regenbogen

Raamstickers Grappige ronde vorm Halloween Party Candy Bar Toppers

GEEN HALLOWEEN DECORATION ZONDER HERFSTKLEUREN EN POMPOENEN

De oranje schakeringen van vallende bladeren en pompoenen waar we tijdens het najaar zo dol op zijn, zijn ook in Halloween decoratie niet weg te denken. Integreer ze in je interieur door ze te laten printen op sierkussens, pluche dekens, of een mooi tafelkleed. Neem een kijkje in onze collectie van gepersonaliseerd interieurtextiel en laat je verrassen!

Tafelkleed Mooi, naadloos, schattig herfstpatroon met pompoenen, bladeren en bloemen

Dankzij onze enorme keuze aan foto’s en interieurdecoratie kan je snel leuke Halloween decoratie vinden om je huis gemakkelijk sfeervol mee aan te kleden. Ontdek het zelf in onze webhop en maak het griezelig gezellig in huis!

Op zoek naar nog meer leuke decoratie ideeën? Bekijk zeker onze fotowanden en andere inspiratiepagina’s!


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia