Menu

Latest posts

Canvas prints: zo kies jij een goede foto

 

Wil jij je muren decoreren met een gepersonaliseerd schilderij? Een foto op canvas is altijd een goed idee. In onze online fotobibliotheek vind je een breed assortiment aan afbeeldingen voor eender welke interieurstijl. Handig gegroepeerd in verschillende thema’s zodat jij gericht kan zoeken. De foto’s in onze beeldbank zijn gemaakt door professionele designers en fotografen en werden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit. Hierdoor zal je foto op canvas steeds haarscherp geprint worden, zelfs wanneer je kiest voor een afdruk op groot formaat. Bij Nikkel Art kan je de afmetingen van je foto op canvas tot op 10 cm nauwkeurig bepalen. De maximale grootte bedraagt maar liefst 200 x 140 cm, tenzij je natuurlijk voor een meerluik gaat. Handig om te weten: bij iedere afbeelding staat aangegeven hoeveel je hem kan vergroten zonder in te boeten aan kwaliteit. Gebruik je liever een eigen foto? Ook dat is een mogelijk. Ontdek hieronder waar je op moet letten als je met zelfgemaakte foto’s aan de slag gaat.

Foto op Canvas IJsland landschap - Zonsopgang bij Mt. Kirkjufell

EIGEN FOTO OP CANVAS PRINTEN

Heeft mijn foto wel de juiste resolutie?” is wellicht de meestgestelde vraag over het printen van een foto op canvas. Om een kwalitatief resultaat te garanderen, raden wij aan een foto te gebruiken die minstens 1000 x 1000 pixels groot is en een minimale resolutie van 150 DPI heeft. Op onze website kan je foto’s tussen 1 MB en 20 MB uploaden. Is het bestand groter? Stuur de foto dan gerust door via WeTransfer. Als je toch nog zou twijfelen over de kwaliteit van de gekozen foto, dan kan je bij het plaatsen van je bestelling een digitale proefdruk aanvragen. Hierbij gaan we de foto vergroten op het gevraagde formaat en vervolgens een stukje uitsnijden dat we jou via mail bezorgen. Op basis daarvan kan je beslissen of de getoonde scherpte al dan niet aan je verwachtingen voldoet. Mocht je niet tevreden zijn dan kan je ons steeds een nieuwe foto bezorgen. Goed om weten is dat onze medewerkers ook steeds een visuele check doen alvorens je bestelling geprint wordt. Meer vragen over wat een goede foto is voor op canvas? Neem gerust even contact op via mail of telefoon.

FOTO OP CANVAS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze canvas inspiraties

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia