Menu

Latest posts

7 deco ideeën met watervallen

 

Fotobehang Watervallen

Watervallen op fotobehang voegen een tropisch element toe aan je interieur. Geniet van een spectaculair uitzicht op de wereldberoemde Niagara Falls of experimenteer met zelfgemaakte foto’s voor een gepersonaliseerde accentwand. Eén ding is zeker: fotobehang met watervallen creëert een relaxte setting waarin je even helemaal tot rust komt.

Fotobehang Watervallen

Fotobehang Watervallen

Foto op Plexiglas Watervallen

Haal een stukje paradijs in huis met een watervallen foto op plexiglas. Geprint op maat van jouw interieur, beschikbaar met een matte of glanzende afwerking. De ultrascherpe beeldkwaliteit geeft je watervallen foto op plexiglas een uiterst realistische look. Het perfecte kunstwerk om de muren van je woon- of slaapkamer op te waarderen.

Foto op Plexiglas Watervallen

Foto op Plexiglas Watervallen

Plexiglas foto achterwand Watervallen

Vind jij het ook zo ontspannend om na een drukke werkdag gezellig te kokerellen met jouw gezin? Dan zal deze plexiglas foto achterwand met watervallen jou vast en zeker kunnen bekoren. De prachtige blauw- en groenschakeringen dompelen je keuken onder in een rustgevende atmosfeer. Installeer nu een plexiglas foto achterwand met watervallen en profiteer van het weldadige effect.

Plexiglas foto achterwand Watervallen

Plexiglas foto achterwand Watervallen

Foto op Aluminium Watervallen

Transformeer die kale muur tot een heuse blikvanger met een watervallen foto op aluminium. Van een moderne wandcirkel tot een klassiek panorama, laat je creativiteit de vrije loop. Print je watervallen foto op aluminium op een witte ondergrond voor intens stralende kleuren of rechtstreeks op het materiaal voor een subliem glinstereffect.

Foto op Aluminium Watervallen

Foto op Aluminium Watervallen

Foto op tuinposter Watervallen

Waarom zou je nog langer tegen die lelijke schutting opkijken als je ook kan genieten van een prachtig uitzicht? Een tuinposter met watervallen is alles wat jij nodig hebt. Wij printen de afbeelding naar keuze precies op maat van jouw tuin, terras, balkon of loungeruimte. Transformeer jouw buitenruimte tot een exotisch paradijs met een gepersonaliseerde watervallen tuinposter.

Foto op tuinposter Watervallen

Foto op tuinposter Watervallen

Foto op Canvas Watervallen

Geniet elke dag van al het moois dat de natuur te bieden heeft met een watervallen foto op canvas. Wilde natuurpracht op maat van jouw interieur. Van een pittoresk schilderijtje tot een kamervullend kunstwerk, niets is onmogelijk. Personaliseer je watervallen foto op canvas met onze eenvoudige bewerkingstool zodat hij volledig aansluit bij jouw smaak en interieurstijl.

Foto op Canvas Watervallen

Foto op Canvas Watervallen

Badkamer foto achterwand Watervallen

Foto decoratie associëren we niet meteen met badkamers, maar deze glazen foto achterwand met watervallen bewijst dat dat geheel onterecht is. Wil jij ook je eigen spa oord creëren? Installeer dan een badkamer foto achterwand met watervallen als spatwand in de douche, langs het bad of achter de wastafel en geniet van een magnifiek uitzicht.

Badkamer foto achterwand Watervallen

Badkamer foto achterwand Watervallen

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia