Menu

Latest posts

Een foto op plexiglas maken doe je zo

 

Ben je op zoek naar een uniek schilderij om je muren op te fleuren? Een foto op plexiglas doet het altijd goed. Met behulp van onze online bewerkingstool kan je nu bovendien heel gemakkelijk je eigen design ontwerpen. Een eerste stap is het uitkiezen van een geschikte foto. Scroll eens door je telefoon en upload de mooiste kiekjes naar onze website. Kan je niet meteen een leuke foto vinden? Geen probleem! In onze online catalogus vind je een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle beelden van professionele fotografen. Filter op thema of trefwoord om de zoektocht te vergemakkelijken. Hou bij de fotokeuze steeds de functie van de te decoreren kamer in het achterhoofd. In de slaapkamer is het bijvoorbeeld een goed idee om voor rustgevende foto’s te kiezen aangezien deze een ontspannen sfeer uitstralen. In kille ruimtes als de inkomhal of badkamer kan een kleurrijke foto op plexiglas dan weer voor extra gezelligheid zorgen. Denk dus op voorhand goed na over het effect dat je wenst te bereiken. Moest je nog geen concreet idee hebben dan kan je altijd een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Daar vind je talloze foto op plexiglas voorbeelden om jou op weg te helpen.

Foto op Plexiglas zeezicht

FOTO OP PLEXIGLAS PERSONALISEREN

Zodra je een geschikte foto gevonden hebt, kan je deze tot in het kleinste detail personaliseren in onze online bewerkingstool. Pas de afmetingen van je foto op plexiglas aan naargelang de beschikbaar ruimte. Een panoramafoto op plexiglas om die kale muur op te vrolijken of een mini formaat om dat vergeten hoekje aan te kleden; jij bepaalt de afmetingen van jouw plexiglas schilderij tot op de cm nauwkeurig. Naast de klassieke landschaps- en portretoriëntatie, kan je bij Nikkel Art nu ook kiezen voor meer creatieve vormen, zoals een plexiglas wandcirkel of hexagons. Experimenteer met de zoom- en crop functie tot de kadrering het gewenste effect oplevert. Bij het maken van je foto op plexiglas kan je verder ook opteren voor een meerluik. Hierbij ga je één foto opdelen in twee, drie of vier stukken van gelijke dan wel variërende grootte. Ideaal als je op zoek bent naar een exclusieve blikvanger die je interieur net dat tikkeltje extra luxe geeft. Geïnspireerd? Klik op de knop hieronder en probeer het zelf!

Foto op Plexiglas Oostenrijkse bergen - Wilder Kaiser, Tirol, Oostenrijk

FOTO OP PLEXIGLAS BESTSELLERS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze plexiglas inspiraties

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia