Menu

Latest posts

Woonidee: foto prints met bergen

 

Foto op Aluminium Bergen

Tover je woonkamer om tot een oase van rust met een bergen foto op aluminium. Van de Mount Everest tot de Kilimanjaro; in onze online catalogus vind je de meest spectaculaire beelden van de mooiste bergen ter wereld. Het enige wat jij moet doen is kiezen. Ga voor een sereen kleurenpalet om je bergen foto op aluminium moeiteloos in je interieur te integreren.

Foto op Aluminium Bergen

Foto op Aluminium Bergen

Foto op Canvas Bergen

Creëer een inspirerende woon- of werkomgeving met een bergen foto op canvas. Laat je meevoeren naar pittoreske Alpen dorpjes of de besneeuwde bergtoppen van het Himalayagebergte. Een fantastisch uitzicht om lekker bij weg te dromen en te ontsnappen aan de drukte van alledag. Print een bergen foto op canvas op maat van jouw interieur.

Foto op Canvas Bergen

Foto op Canvas Bergen

Deurstickers Bergen

Van een landelijke cottage tot een industriële loft, een deursticker met bergen past bij eender welke woningstijl. Onze fotostickers zijn steeds voorzien van een extra beschermlaag zodat ze bestand zijn tegen krassen, vocht, zonlicht en vuil. Of je nu kiest voor een zomer- of wintertafereel, met een bergen deursticker haal je een prachtig stukje natuur in huis.

Deurstickers Bergen

Deurstickers Bergen

Fotobehang Bergen

Of je nu in een druk stadscentrum of torenhoge wolkenkrabber woont; met bergen fotobehang lijkt het alsof je middenin een prachtig natuurlandschap staat. Van de Mont Blanc tot de wereldbekende Matterhorn, kies een panorama foto die jou aanspreekt en creëer een spectaculaire accentmuur met op maat gemaakt bergen fotobehang.

Fotobehang Bergen

Fotobehang Bergen

Fotorolgordijn Bergen

Een fotorolgordijn met bergen is de ideale keuze voor zij die op zoek zijn naar niet-alledaagse raamdecoratie. Waarom zou je nog kiezen voor effen exemplaren als je ook een foto van ’s werelds mooiste bergen voor je raam kan hangen? Een fotorolgordijn met bergen staat niet alleen garant voor een prachtig uitzicht maar heeft daarbovenop ook een verruimend effect.

Fotorolgordijn Bergen

Fotorolgordijn Bergen

Keuken foto achterwand Bergen

Wil jij tijdens het koken genieten van een adembenemend uitzicht? Installeer dan een keuken foto achterwand met bergen achter je fornuis. Een keuken foto achterwand met bergen wordt geprint op gehard veiligheidsglas met een luxueus hoogglans effect en is dus de perfecte manier om je keuken een praktische en sfeervolle make-over te geven.

Keuken foto achterwand Bergen

Keuken foto achterwand Bergen

Plexiglas foto achterwand Bergen

Ben je een beetje uitgekeken op je badkamer? Een plexiglas foto achterwand met bergen maakt dure renovaties overbodig. Een echte sfeerbrenger die je volledig naar smaak kan personaliseren. Upload een eigen foto of zoek er eentje in onze uitgebreide beeldbank voor een plexiglas foto achterwand met bergen die aansluit bij jouw woningstijl.

Plexiglas foto achterwand Bergen

Plexiglas foto achterwand Bergen

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia