Menu

Latest posts

De mooiste bos wanddecoratie bestel je hier

 

Fotobehang bossen

Een lange boswandeling is de ideale manier om je hoofd even helemaal leeg te maken. Met bos fotobehang geniet jij nu ook thuis van het weldadige effect van de natuur. Van een mistig dennenwoud tot een kleurrijk herfsttafereel, kies het bos fotobehang dat het best past bij de sfeer die je wenst te creëren en geniet van het heerlijk rustgevende effect.

FOTOBEHANG BOSSEN

Fotobehang Bossen

Foto op plexiglas bossen

Kan jij niet naar het bos? Dan haal je het toch gewoon in huis! Met een bos foto op plexiglas aan de muur lijkt het alsof je middenin de natuur staat. De levensechte details brengen de geuren en kleuren van het bos naar je interieur. Van de inkomhal tot de woonkamer; met een bos foto op plexiglas tover je eender welke ruimte om tot een oase van rust.

FOTO OP PLEXIGLAS BOSSEN

Foto op Plexiglas Bossen

Foto op aluminium bossen

Laat een frisse wind door je woning waaien met een bos foto op aluminium. Kronkelende bospaden, knisperende bladeren en het warme zonlicht dat door de takken schijnt; een bossen foto op aluminium staat leuker dan om het even welk schilderij. Perfect om die lege plek boven je dressoir of sofa op te fleuren. Of eender welke muur waar er nog ruimte is.

FOTO OP ALUMINIUM BOSSEN

Foto op Aluminium Bossen

Keuken foto achterwand bossen

Niets geeft meer energie dan een lange boswandeling. Met een bossen keuken foto achterwand kan je dat heerlijke gevoel nu 24/7 ervaren. Van een besneeuwd berkenbos tot een magisch sprookjeswoud; kies de foto die jij het mooist vindt. Print een bossen foto achterwand op maat van jouw keuken en geniet tijdens het kokerellen van een magnifiek uitzicht.

KEUKEN FOTO ACHTERWAND BOSSEN

Keuken foto achterwand Bossen

Badkamer foto achterwand Bossen

Nood aan ontspanning na een drukke werkdag? Creëer een rustgevende sfeer met een badkamer foto achterwand van een bos. Het perfecte decor om in te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Laat dat bad dus maar vollopen, zet een leuk muziekje op en maak je relaxmoment helemaal compleet met een op maat gemaakte bossen badkamer foto achterwand.

BADKAMER FOTO ACHTERWAND BOSSEN

Badkamer foto achterwand Bossen

Muurstickers Bossen

Tover die alledaagse muur in een handomdraai om tot een echte eye-catcher met een bos muursticker. Van abstracte motieven tot hyperrealistische fotoprints, in onze uitgebreide catalogus vind jij zonder twijfel een bos muursticker die perfect past bij jouw woonstijl. Verkrijgbaar in verschillende vormen waaronder een vierkant, cirkel, ovaal en rechthoek.

MUURSTICKERS BOSSEN

Muurstickers Bossen

Tuinposter Bossen

Droom je van een weids uitzicht maar woon je middenin in een drukke stad? Dan is een bos tuinposter misschien wel iets voor jou. Decoreer de muren van je binnenkoer of de balustrade van je terras met een op maat gemaakte tuinposter van een bos en geniet van het prachtige uitzicht. Bestel met metalen ringen en elastische spanrekkers voor een eenvoudige montage.

FOTO OP TUINPOSTER BOSSEN

Foto op tuinposter Bossen

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia