Menu

Latest posts

Zo haal jij new york naar je thuis

 

Foto op aluminium New York

Geef je interieur een stoere look met een foto op aluminium van New York. De skyline van Manhattan met zijn torenhoge wolkenkrabbers en typische gele taxi’s halen de bruisende metropool naar je interieur. Prachtig als wanddecoratie in een industrieel interieur. Kies nu voor de robuuste uitstraling van een foto op aluminium van New York.

Foto op Aluminium Manhattan

FOTO OP ALUMINIUM NEW YORK

Foto op Canvas New York

Geen stad die zo tot de verbeelding spreekt als New York. Deze foto op canvas van New York brengt jouw droombestemming alvast een stukje dichterbij. Dompel je interieur onder in de ‘American way of life’ met een foto op canvas van New York. Professioneel opgespannen op een stevig houten frame zodat je het meteen na ontvangst kan opgehangen aan je muur.

Foto op Canvas Brooklyn Bridge New York City close-up architectonische details in tijdloos zwart-wit

Foto op Canvas New York

Fotobehang New York

Als je slechts één decoratiestuk kiest, laat het dan New York fotobehang zijn. De ‘City of Dreams’ is de ideale achtergrond voor een hobbykamer, vergaderzaal of eender welke ruimte die een vleugje inspiratie kan gebruiken. Hou je van een authentieke sfeer? Ga dan voor een zwart-wit foto van New York op fotobehang. Print in extra groot formaat voor een maximaal effect.

Fotobehang De Manhattan-brug, de Stad van New York. Geweldige groothoek naar boven vi

Fotobehang New York

Fotorolgordijn New York

Alsof je droomt met je ogen open. Dit fotorolgordijn van New York neemt je mee naar de overkant van de oceaan. Noem het echter niet zomaar een gordijn, want het is zoveel meer dan dat. Een fotorolgordijn van New York is een uniek kunstwerk waarmee je je interieur in één klap een compleet nieuwe look geeft. Beschikbaar in een verduisterende of transparante stof.

Fotorolgordijn New York

Fotorolgordijn New York

Keuken foto achterwand New York

Vergeet die klassieke tegeltjes! Personaliseer je keuken met een glazen foto achterwand van New York. Een inspirerend panorama dat zich perfect leent als spatwand achter je fornuis of afwasbak. Of je nu kiest voor een kleurenfoto of zwart-wit variant; met een keuken foto achterwand van New York breng je graag extra tijd door achter je kookpotten.

Keuken foto achterwand Skyline van New York

Keuken foto achterwand New York

Foto op Plexiglas New York

Nog een leeg plekje aan de muur dat dringend gevuld moet worden? Dan is een foto op plexiglas van New York precies wat jij nodig hebt. Of je nu kiest voor een hoogglans dan wel matte afwerking, met een foto op plexiglas van New York haal jij gegarandeerd een luxueus schilderij in huis. Een prachtige ode aan de stad die nooit slaapt. Nu ook beschikbaar als wandcirkel.

Foto op Plexiglas Brooklyn Bridge in New York City, VS

Foto op Plexiglas New York

Foto op Textielframe New York

Op zoek naar een bijzondere blikvanger? Kies dan voor een foto op textielframe van New York. Het strakke aluminium frame past perfect bij de minimalistische stijl van een modern of industrieel interieur. Wil je een extra wow-effect creëren? Plaats dan enkele ledlampjes achter het textieldoek om je foto op textielframe van New York van achteruit te belichten.

Foto op Textielframe New Yorkse stad. De skyline van de binnenstad van Manhattan met verlichte Empire State Building en wolkenkrabbers bij een geweldige gouden zonsondergang. VS.

Foto op Textielframe New York

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia