Menu

Latest posts

Strand op onze materialen

 

Fotobehang Strand

Met strand fotobehang is het altijd een beetje vakantie. Zie je jezelf al liggen in het witte zand onder de wuivende palmbomen? In onze selectie strand fotobehang vind je de meest spectaculaire uitzichten; van een prachtig duinenlandschap tot een zonsondergang aan zee. Met strand fotobehang geniet jij het hele jaar door van dat heerlijke zomergevoel.

Fotobehang Noordzeestrand op Langeoog

Fotobehang Strand

Foto op Plexiglas Strand

Droom weg naar tropische oorden met een strand foto op plexiglas. Een zacht briesje door je haren, een stralend zonnetje op je snoet… Met een foto op plexiglas van een strand hoef jij niet langer het huis uit om in vakantiestemming te geraken. Zet de cocktails koud, trek je teenslippers aan en leun lekker achterover. Je strand foto op plexiglas doet de rest.

Foto op Plexiglas Voetgangersbrug naar het Smathers-strand bij zonsopgang - Key West, Florida

Foto op Plexiglas Strand

Foto op Aluminium Strand

Snak jij naar een welverdiende vakantie? Creëer een paradijs in eigen huis met een strand foto op aluminium. Dankzij het fenomenale diepte-effect lijkt het alsof je zo de duinen in stapt. Hang je strand foto op aluminium op een centrale plek in huis zodat je er iedere dag van kan genieten. Zon, zee, zomerse vibes; een strand foto op aluminium heeft het allemaal.

Foto op Aluminium pad naar Noordzeestrand in gouden zonneschijn

Foto op Aluminium Strand

Badkamer foto achterwand strand

Baden met zicht op zee? Met een plexiglas foto achterwand van een strand creëer je je eigen luxe retraite. Een plek om even helemaal te onthaasten. In de douche, langs je bad of achter de wastafel; een plexiglas foto achterwand met strand maakt je badritueel compleet en biedt de perfect setting om alle spanning van je af te laten glijden.

Plexiglas foto achterwand Zandduinen op het strand bij zonsondergang

Badkamer foto achterwand Strand

Keuken foto achterwand Strand

Met een keuken foto achterwand van een strand wordt koken pure me-time. De perfecte manier om na een drukke werkdag de stress van je af te schudden. Van een tropische baai tot een desolaat duinenlandschap, een keuken foto achterwand van een strand zorgt voor een ontspannen vakantiesfeer waarin het heerlijk thuiskomen is. Laat de zon maar komen!

Keuken foto achterwand Zonsopgang bij Pensacola Beach

Keuken foto achterwand Strand

Foto op Canvas Strand

Met een strand foto op canvas haal je de sfeer van een dagje aan zee in huis. Canvas prints zijn beschikbaar inverschillende formaten maar een panoramabeeld is ongetwijfeld de beste keuze. Niet alleen kan je strand foto op canvas zo het volledige duinenlandschap omvatten, een horizontaal kunstwerk staat ook gewoon heel erg leuk achter je sofa.

Foto op Canvas zandweg naar het Noordzeestrand

Foto op Canvas Strand

Fotorolgordijn Strand

Nood aan een weekje weg? Dan rol je toch gewoon je strand fotorolgordijn naar beneden. Instant vakantie vibes gegarandeerd. Transparant of verduisterend; wij printen jouw strand fotorolgordijn volledig op maat van jouw interieur. Kies een sfeerbeeld, bepaal de afmetingen en laat de rest aan ons over. Met een strand fotorolgordijn is de zomer nooit ver weg.

Fotorolgordijn tropisch eiland Malediven met wit zandstrand en zee

Fotorolgordijn Strand

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia