Wooninspo: etnisch behang

Maak van je thuis een gezellige plek met etnisch behang oftewel universele prints die de trends en tijd overleven. Kleurrijke patronen met wereldse allure. Rijkelijke prints die impact maken. Etnisch behang is een bescheiden investering die maximaal rendeert. Want één siermuur is alles wat jij nodig hebt om een ruimte compleet te transformeren. Etnische prints passen bovendien helemaal binnen de boho chic trend die de afgelopen jaren zijn opgang vond. Hoog tijd dus om er ook eentje in huis te halen. Met zoveel kleuren om uit te kiezen, vind je ongetwijfeld een etnisch behang dat mooi past bij de rest van je interieur.

Behang Etnisch naadloos patroon met golven

ZO COMBINEER JE ETNISCH BEHANG

Of je nu houdt van zigzag patronen, visgraatmotieven of een meer eclectische behang stijl, met etnisch behang kan je alle kanten uit. Het aardse kleurenpalet geeft je interieur een warme uitstraling. Versterk het effect door je etnisch behang te combineren met natuurlijke materialen als hout, rotan, bamboe en aardewerk. De robuuste, imperfecte afwerking onderstreept het nonchalante karakter van de etnische woonstijl. De ideale basis voor een ongedwongen sfeer waarin het heerlijk thuiskomen is. Met etnisch behang aan de muur voelt het altijd een beetje alsof je op vakantie bent.

Behang Naadloze hand getrokken stijl chevron patroon in zwart-wit

ETNISCH BEHANG VOOR EEN MODERNE STIJL

Hoewel etnisch behang en een moderne woonstijl op het eerste zicht twee tegengestelden lijken, betekent dat zeker niet dat de combinatie een absolute no go is. De schoonheid zit hem namelijk in het contrast. Hedendaagse woningen kunnen soms wat kil aanvoelen. Etnisch behang kan helpen om de strakke look van je moderne interieur te doorbreken en een huiselijke sfeer te installeren. Als je daarbij liefst een neutraal kleurenpalet aanhoudt, is het zwart-wit behang uit onze etnische collectie wellicht de beste keuze voor jou. Maar ook neutrale tinten als beige en wit komen zeker aan bod.

Behang Trendy tribale motieven naadloze patroon met abstracte geometrische

ACCENTWAND MET ETNISCH BEHANG

Etnisch behang kan nogal heftig overkomen. Daarom raden wij aan de print te beperken tot één accentwand en de overige muren te verven in een bijpassende kleur. Ons etnisch behang is beschikbaar in rollen van 10, 20 of 40 m lengte. Met onze online calculator kan je eenvoudig berekenen hoeveel meter behang je nodig hebt. Voeg tijdens het bestelproces meteen ook een doosje behanglijm toe aan je bestelling zodat je na levering meteen aan de slag kan. Daar het etnisch behang in eigen aterlier geproduceerd wordt, ontvang je de behangrollen binnen amper enkele werkdagen reeds aan huis!

Behang Etnisch naadloos patroon

BEHANG IN ETNISCHE STIJL


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze behang inspiraties

Geplaatst in: Behang

Geef een reactie

Blog navigation

Latest posts