Menu

Latest posts

Vrolijk je huis op met color blocking

 

Color blocking – het combineren van verschillende felle kleuren tot één gewaagd geheel – vond zijn oorsprong op de catwalk maar zie je tegenwoordig ook opduiken in allerlei hippe interieur magazines. Deze vaak gebruikte decoratie techniek maakt gebruik van contrasterende kleurvlakken om een look extra kracht bij te zetten. Let wel, color blocking is geen trend voor muurbloempjes. Voor een geslaagd resultaat dien je alle voorzichtigheid overboord te gooien. Color blocking werkt namelijk het best wanneer je all the way gaat. Onverwachte kleurcombinaties als warm oranje met fuchsia roze of koningsblauw met okergeel geven je interieur tonnen persoonlijkheid. Vind je het idee leuk maar zie je het niet meteen zitten om je muren opnieuw te verven? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: met aangepaste wanddecoratie kan je precies hetzelfde effect bereiken. Ga op zoek naar een kleurrijk schilderij en hang dit tegen een wand in een contrasterende tint. Of behang je muur met een color block print zodat je zelf niet meer hoeft na te denken over een geschikte kleurcombinatie.

Behang naadloos geometrisch retro patroon

COLOR BLOCKING IDEEËN

Er zijn talloze manieren om color blocking in je interieur de integreren. Zo kan je je meubels laten clashen met je muur door deze laatste te behangen met een vrolijke print. Of doe het precies andersom: verander het uitzicht van je kastjes met een op maat gemaakte meubelsticker. Geometrische prints in het bijzonder zijn zeer geschikt om een color blocking effect te bereiken. De strakke lijnen en pure vormen creëren een zekere rust en harmonie te midden van al die bonte kleurtjes. Als je toch eerder neutrale meubels prefereert, kan je de focus verleggen naar je muren. Zijn deze reeds geverfd in een opvallende tint? Doorbreek het monotone kleurvlak dan met een schilderij in een tegengestelde kleur. Of waarom geen fotorolgordijn? Een terracotta kunstwerk op een donkergroene achterwand of een lavendelkleurig rolgordijn tegen een mintgroene muur. Laat je de creativiteit de vrije loop.

Meubelstickers Mondriaan naadloos patroon. Bauhaus abstracte geometrische stijl

GEPERSONALISEERDE SCHILDERIJEN


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze plexiglas inspiraties

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia