Menu

Latest posts

Emoji behang: instant happiness

 

Decoratie hoeft niet altijd zo serieus te zijn. De leukste interieurs zijn vaak net een tikkeltje eigenzinnig. Durf risico’s nemen en geef je muren een speelse twist met behang. Zoveel origineler dan een klassieke behangprint maar minstens even stijlvol. Een verrassende knipoog die je interieur een uniek karakter geeft. Teveel emoji’s om uit te kiezen? Stem je keuze af op de functie van de ruimte die je gaat behangen. In de keuken iets dat je lekker vindt, grappige smileys in de slaapkamer van de kids… of waarom geen wc-rol in het kleinste kamertje? Hoe gekker, hoe leuker het effect! Emoji behang maakt veelvuldig gebruik van felle kleurtjes. Beperk je daarom tot één accentmuur zodat het geheel niet al te overweldigend wordt. Zelfs een klein detail is reeds voldoende om je huis te vullen met positieve energie. Met emoji behang spat de vrolijkheid van je muren af.

Behang patroon met poep en toiletpapier

Trend van het moment: emoji behang

Emoji behang kan de sfeer in een ruimte in één klap veranderen – in goede zin welteverstaan. Lang kan je namelijk niet lopen mokken wanneer je omringd wordt door vrolijke lachebekjes. Een dagelijkse reminder om optimistisch in het leven te staan. Kies daarom bovenal een emoji behang waar jij gelukkig van wordt. Of dat nu smileys, dieren of fantasie figuurtjes zijn. Avocado behang is tegenwoordig een echte trend, maar doe vooral je eigen zin. Daar komen nog steeds de mooiste dingen van. Wij zijn alvast benieuwd welke print jouw voorkeur wegdraagt. Emoji behang is trouwens niet enkel een aanrader voor privé woningen. Ook in handelszaken kan het een absolute meerwaarde zijn. Een originele manier om extra sfeer te creëren en het geeft je klanten alvast voldoende gesprekstof. Een emoji muur is daarbovenop ook erg Instagrammable dus met een beetje geluk levert het je zelfs extra publiciteit op. Waar wacht je nog op?

Behang Roerei en avocado naadloos patroon voor print, textiel, stof. Ochtend ontbijt achtergrond. Gebraden Ei Met Toost. Ontbijt behang

BEHANG


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze behang inspiraties

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia