3 x fotobehang in de kinderkamer

De plek waar ze spelen, lachen, dromen… Tover de kinderkamer om tot een magische wereld met een leuk fotobehang. Stoer, lief of schattig? Prikkel de verbeelding van je kleintje met een fantasierijke fotoprint. Met zoveel leuke thema’s om uit te kiezen, vind je vast en zeker een kinderkamer fotobehang dat in de smaak valt bij je lieveling. Kies voor iets kleurrijks en creatiefs, want als er één plaats is waar je lekker kan experimenteren is het wel de kinderkamer. Vind je de ruime keuze nogal overweldigend? Wij helpen je graag op weg door de leukste kinderkamer fotobehang trends hieronder op een rijtje te zetten voor jou.

#1 Jungle fotobehang voor de kinderkamer

Dompel de kinderkamer onder in jungle thema met een fotobehang van een vintage botanisch landschap. Wilde dieren, tropische vogels, exotische planten… je kleine durfal zal zich een echte avonturier wanen. Door de veelheid aan details valt er elke keer weer wat nieuws te ontdekken. Maak de sfeer compleet door je kinderkamer fotobehang te combineren met accessoires in hetzelfde thema, zoals een houten klimrek, rieten schommelstoel of grappig knuffelaapje. Je kleine schat zal tijdens het spelen helemaal opgaan in zijn eigen fantasiewereldje. Onze collectie kinderkamer fotobehang is nu ook verkrijgbaar met afwasbare beschermlaag. Zo kan jij jarenlang genieten van die mooie jungle print.

#2 Regenboog fotobehang voor de kinderkamer

Wil je de kinderkamer inrichten in maar kan je niet kiezen tussen al die vrolijke kleurtjes? Wij hebben dé oplossing voor jou: regenboog fotobehang. Het hoeft namelijk niet steeds blauw of roze te zijn. Ga voor een mix van kleuren die past bij de sfeer die je wenst te creëren. Zo zorgen snoepkleurtjes voor een opgewekte toets, terwijl pasteltinten dan weer rust uitstralen. Het voordeel van regenboog fotobehang is dat het zowel voor een jongens- als meisjeskamer gebruikt kan worden. Het is dan ook een veilige keuze wanneer je het geslacht van de baby nog niet kent.

#3 Aquarel fotobehang voor de kinderkamer

Gedaan met die saaie witte muren! Een kinderkamer moet niet enkel rust brengen, maar ook inspireren en uitdagen. Dit fotobehang met bosdieren doet precies dat. De prachtige aquarel illustraties creëren een creatieve setting waarin jouw zoon of dochter naar hartenlust kan spelen en ontdekken. Met inheemse dieren of wilde exoten; kies de fotoprint waar jouw kind zich het best bij voelt. Aquarel fotobehang is bovendien geschikt voor verschillende leeftijden, dus voor de eerstvolgende jaren zit je alvast goed. Overtuigd? Kies je favoriet uit onze collectie kinderkamer fotobehang en wij printen de gewenste foto precies op maat van jouw muur.

FOTOBEHANG KINDERKAMER


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze fotobehang inspiraties

Was deze blogpost waardevol voor jou?
Geplaatst in: Fotobehang

Geef een reactie

Blog navigation

Latest posts