Menu

Latest posts

33 fotobehang en behang ideeën voor de kinderkamer

 

De plek waar ze spelen, lachen, dromen… Tover de kinderkamer om tot een magische wereld met een leuk fotobehang. Stoer, lief of schattig? Prikkel de verbeelding van je kleintje met een fantasierijke fotoprint. Met zoveel leuke thema’s om uit te kiezen, vind je vast en zeker een kinderkamer fotobehang dat in de smaak valt bij je lieveling. Kies voor iets kleurrijks en creatiefs, want als er één plaats is waar je lekker kan experimenteren is het wel de kinderkamer. Vind je de ruime keuze nogal overweldigend? Wij helpen je graag op weg door de leukste kinderkamer fotobehang trends hieronder op een rijtje te zetten voor jou.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


fotobehang voor de kinderkamer bos met dieren

#1 Jungle fotobehang voor de kinderkamer

Dompel de kinderkamer onder in jungle thema met een fotobehang van een vintage botanisch landschap. Wilde dieren, tropische vogels, exotische planten… je kleine durfal zal zich een echte avonturier wanen. Door de veelheid aan details valt er elke keer weer wat nieuws te ontdekken. Maak de sfeer compleet door je kinderkamer fotobehang te combineren met accessoires in hetzelfde thema, zoals een houten klimrek, rieten schommelstoel of grappig knuffelaapje. Je kleine schat zal tijdens het spelen helemaal opgaan in zijn eigen fantasiewereldje. Onze collectie kinderkamer fotobehang is nu ook verkrijgbaar met afwasbare beschermlaag. Zo kan jij jarenlang genieten van die mooie jungle print.

Fotobehang kinderkamer Jungle fotobehang voor de kinderkamer


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie: Fotobehang kinderkamer


#2 Regenboog fotobehang voor de kinderkamer

Wil je de kinderkamer inrichten in maar kan je niet kiezen tussen al die vrolijke kleurtjes? Wij hebben dé oplossing voor jou: regenboog fotobehang. Het hoeft namelijk niet steeds blauw of roze te zijn. Ga voor een mix van kleuren die past bij de sfeer die je wenst te creëren. Zo zorgen snoepkleurtjes voor een opgewekte toets, terwijl pasteltinten dan weer rust uitstralen. Het voordeel van regenboog fotobehang is dat het zowel voor een jongens- als meisjeskamer gebruikt kan worden. Het is dan ook een veilige keuze wanneer je het geslacht van de baby nog niet kent.

Regenboog fotobehang voor de kinderkamer

#3 Aquarel fotobehang voor de kinderkamer

Gedaan met die saaie witte muren! Een kinderkamer moet niet enkel rust brengen, maar ook inspireren en uitdagen. Dit fotobehang met bosdieren doet precies dat. De prachtige aquarel illustraties creëren een creatieve setting waarin jouw zoon of dochter naar hartenlust kan spelen en ontdekken. Met inheemse dieren of wilde exoten; kies de fotoprint waar jouw kind zich het best bij voelt. Aquarel fotobehang is bovendien geschikt voor verschillende leeftijden, dus voor de eerstvolgende jaren zit je alvast goed. Overtuigd? Kies je favoriet uit onze collectie kinderkamer fotobehang en wij printen de gewenste foto precies op maat van jouw muur.

Aquarel fotobehang voor de kinderkamer

#4 Fotobehang met driehoeken

Fotobehang voor de kinderkamer met driehoeken

Wil je de kinderkamer een Instagramwaardige look geven? Ga dan aan de slag met fotobehang. Geometrische motieven zijn helemaal hip en vind je tegenwoordig in talloze vormen en kleuren. Wij vielen als een blok voor de rustgevende blauwschakeringen van dit fotobehang met driehoeken.

Ontdek de collectie Fotobehang Vormen


#5 Fotobehang onderwaterwereld

Fotobehang Kinderkamer onderwaterwereld

Laat je inspireren door de wondere onderwaterwereld bij het inrichten van de babykamer. De diepblauwe oceaan en zijn kleurrijke bewoners vormen een inspirerend decor waarin jouw kleine spruit helemaal tot rust kan komen.

Ontdek de collectie Fotobehang Zeewereld


#6 Pastel polka dot behang

Pastel polka dot behang Kinderkamer

Hou je van polka dots, maar liever geen felle kleurtjes? Kies dan voor pastel polka dot behang. Een goede keuze voor ruimtes waarin je een rustgevende sfeer wil creëren, zoals bijvoorbeeld de kinderkamer.

Ontdek de collectie Behang Polka dot


#7 Scandinavisch behang met regenbogen

Scandinavisch kinderkamer behang met regenbogen

Baby op komst? Dit Scandinavische fotobehang met regenbogen geeft je kleintje alvast een warme welkom. De zachte pastelkleurtjes passen zowel voor een jongens- als meisjeskamer.

Ontdek de collectie Behang Kinderkamer


#8 Scandinavisch behang met bergen

Scandinavisch kinderkamer behang met bergen

De zachte blauwtinten van dit Scandinavisch behang met driehoeken zijn perfect om een rustgevende omgeving te creëren waar zelfs de meest actieve kindjes in geen tijd zachtjes zullen indommelen.

Ontdek de collectie Behang Scandinavische stijl


#9 Fotobehang Alice in Wonderland

Kinderkamer Fotobehang Alice in Wonderland

Een kasteel in de tuin of paddenstoelen zo groot als bomen; in een kinderwereld is werkelijk alles mogelijk. Laat hun knotsgekke fantasieën tot leven komen met dit fotobehang van Alice in Wonderland.

Ontdek de collectie Fotobehang Kasteel


#10 Fotobehang dinosaurus

Fotobehang kinderkamer dinosaurus

Zijn jouw kinderen ook zo gek op dino’s? Deze kolossale viervoetes mogen dan al eeuwen uitgestorven zijn, in de fantasiewereld van jouw kids zijn ze nog steeds springlevend. Prikkel hun verbeelding met deze dinosaurus op fotobehang.

Ontdek de collectie Fotobehang Dinosaurus


#11 Fotobehang bos

Fotobehang kinderkamer bos

Met dit vrolijke herfsttafereel is het altijd gezellig in de kinderkamer. De warme kleuren en sprookjesachtige sfeer van dit bos op fotohang nodigen nieuwsgierige aagjes uit om de wondere wereld van het woud en zijn bewoners te ontdekken.

Ontdek de collectie Fotobehang Bosdieren


#12 Behang met planeten

Behang kinderkamer met planeten

Onze dromen nemen ons mee naar de meest bijzondere plaatsen, tot in het verre heelal. Dit schattige behang met planeten maakt de fantasieën van jouw kleuter alvast een klein beetje werkelijkheid.

Ontdek de collectie Behang kosmos


#13 Maritiem behang kinderkamer

Maritiem behang kinderkamer

Een kinderkamer is maritiem thema is altijd een hit, zeker wanneer je de look compleet maakt met een bijpassende behangpapier aan de muur. Hier werd gekozen voor een maritiem behang in Scandinavische stijl.

Ontdek de collectie Behang golven


#14 Fotobehang vuurtoren en walvis

Fotobehang kinderkamer met vuurtoren

Licht en rustgevend, maar tegelijk warm en gezellig. De Scandinavische stijl is tegenwoordig helemaal hip in de kinderkamer. Dit fotobehang met vuurtoren en vriendelijke walvis bewijst dat een sobere inrichting ook speels en vrolijk kan zijn.

Ontdek de collectie Fotobehang Walvis


#15 Waterval op fotobehang

Waterval op fotobehang kinderkamer

Ieder kind verdient een stukje paradijs. Tover de kinderkamer om tot een droomwereld met deze feeërieke fotowand. De surrealistische tekenstijl geeft deze waterval op fotobehang een magisch tintje.

Ontdek de collectie Fotobehang Rivier en meer


#16 Avocado behang kinderkamer

Avocado behang kinderkamer

Associeer jij behang met een klassieke woonstijl? Dit ludieke avocado behang zal je ongetwijfeld van gedacht doen veranderen! Avocado’s zijn tegenwoordig namelijk helemaal hip als patroon voor de kinderkamer.

Ontdek de collectie Behang Avocado


#17 Luiaard behang kinderkamer

Luiaard behang kinderkamer

Dit unisex behang met slapende luiaards ziet er geweldig uit in de kinderkamer. De luiaards hangen er in ieder geval lekker ontspannen bij. Met deze grappige figuurtjes aan de muur zal jouw kleintje heerlijk slapen.

Ontdek de collectie Behang luiaards


#18 Fotobehang uiltjes

Fotobehang kinderkamer met uiltjes

Oogjes dicht en snaveltjes toe. Dit schattige fotobehang met uiltjes neemt je kleine spruit vliegensvlug mee naar dromenland.

Ontdek de collectie Fotobehang uiltjes


#19 Fotobehang kasteel

Fotobehang kinderkamer met kasteel

Laat je meeslepen in de fantasiewereld van je kinderen met dit sprookjesachtige kasteel fotobehang. Dappere ridders en moedige jonkvrouwen gaan samen op avontuur in het land achter de regenboog, wanneer ze in dromenland vertoeven én wanneer hun oogjes langzaam opengaan.

Ontdek de collectie Fotobehang Kasteel


#20 Poezen behang

Poezen behang kinderkamer

Je kleintje zal helemaal in de wolken zijn met dit schattige poezen behang. Deze vrolijke print met donzige wolkjes en kleurrijke ballonnen geeft de kinderkamer een speelse toets.

Ontdek de collectie Behang Katten


#21 Panda behang

Panda behang kinderkamer

Fluffy, snoezelig en een tikkeltje onhandig! Wie is er nu niet dol op panda’s? Dit panda behang tovert elke keer weer een brede glimlach op ons gezicht. Erg mooi in de slaapkamer van je kleine spruit.

Ontdek de collectie Behang Slapende dieren


#22 Schaapjes behang

Schaapjes behang kinderkamer

Schaapjes tellen was nooit zo leuk. Deze slapende schaapjes nemen je kindje in geen tijd mee naar dromenland. Door de rustige kleuren past dit schaapjes behang in eender welke kinderkamer.

Ontdek de collectie Behang Dieren babykamer


#23 Fotobehang met vogeltjes

Fotobehang kinderkamer met vogeltjes

De kinderkamer is dé plek in huis om je uit te leven met kleurrijk behangpapier. De fantasierijke vormen en bruisende kleuren van dit fotobehang met vogeltjes zorgen voor een vrolijke noot en zullen jouw oogappel zeker kunnen bekoren.

Ontdek de collectie Fotobehang Vogels, bijen


#24 Teddybeer behang

Teddybeer behang kinderkamer

Met een rustgevende teddybeer behang valt je baby, peuter of kleuter als vanzelf in slaap. Dit prachtige motief met zachte pasteltinten en lieflijke figuurtjes is perfect voor de kinderkamer.

Ontdek de collectie Behang Slapende dieren


#25 Behangpapier met katjes

Kinderkamer behangpapier met katjes

Een meisje op komst? Maak de babykamer alvast klaar voor jullie kleine spruit met deze schattige poezenprint. Ook peuters en kleuters zijn helemaal gek op dit behangpapier met katjes.

Ontdek de collectie Behang Katten


#26 Scandinavisch behang kinderkamer

Scandinavisch behang kinderkamer

Simpel maar chic. Scandinavisch behang staat gekend om zijn rustgevende kleuren en uitgepuurde tekenstijl. Precies wat je zoekt voor de kinderkamer. Dit Scandinavisch behangpapier met autootjes en huisjes is alvast onze favoriet. Wat is de jouwe?

Ontdek de collectie Behang auto


#27 Unicorn behang

Unicorn behang kinderkamer

Dankzij deze schattige eenhoorntjes gaat jouw kleine deugniet binnenkort elke avond met plezier naar bed. Geen wonder dat unicorn behangpapier tegenwoordig een ware kinderkamer trend is!

Ontdek de collectie Behang Eenhoorn


#28 Kattenbehang

Kattenbehang kinderkamer

Dit ludieke kattenbehang steelt het hart van jouw allerkleinste dierenvriend. De gekke poezen brengen een vleugje humor in de kinderkamer. Eenvoudig te combineren dankzij de zachte grijstinten.

Ontdek de collectie Behang Katten


#29 Behang met dino’s

Kinderkamer behang met dino’s

Dit ludieke behangpapier is er eentje voor de echte dino fans. Breng de prehistorische viervoeters weer tot leven en neem je kleintje mee op avontuur met dit schattige dinosaurus behangpapier.

Ontdek de collectie Behang Scandinavische stijl


#30 Behangpapier met ballonnen

Behangpapier in de kinderkamer met ballonnen

Wordt jouw gezinnetje binnenkort uitgebreid met een nieuw wondertje? Met dit prachtige behangpapier aan de muur zal je kleintje zich meteen helemaal op zijn gemak voelen in de nieuwe babykamer.

Ontdek de collectie Behang Dieren met ballon


#31 Behangpapier olifantjes

Behangpapier in de kinderkamer met olifantjes

Met dit behangpapier met olifantjes aan de muur gaat jouw liefste schat een nacht vol zoete dromen tegemoet. Personaliseer deze leuke olifant print naar smaak door de grootte van het patroon aan te passen.

Ontdek de collectie Behang Olifant


#32 Behangpapier schaapjes

Behangpapier in de kinderkamer met schaapjes

Schaapjes tellen als je niet kan slapen? Dat kan je in deze kinderkamer wel heel letterlijk nemen! Dit schattige behangpapier met schaapjes stuurt je kleine lieveling moeiteloos naar dromenland.

Ontdek de collectie Behang Scandinavische stijl


#33 Dino behang

Dino behang in de kinderkamer

Dino’s uitgestorven? Nee hoor, bij ons hangen ze gewoon aan de muur! Breng de babykamer én de fantasie van je kinderen tot leven met dit schattige dino behangpapier.

Ontdek de collectie Fotobehang dinosaurus


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie:

FOTOBEHANG KINDERKAMER


Een must read

>> De nieuwste behangtrends van 2022
>> Een sfeervolle woonkamer? Kies voor fotobehang
>> Fotobehang als sfeerbrenger in de slaapkamer
>> Scandinavisch behang was nog nooit zo populair

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia