Menu

Latest posts

VIDEO: fotobehang aanbrengen doe je zo

 

Reageer jij ook altijd een beetje wantrouwend wanneer iemand je vertelt dat behangen helemaal niet zo moeilijk is? En toch is het zo! Als je voor kwaliteit kiest tenminste. Daar ons fotobehang gemaakt is van stevig vliesmateriaal en geprint wordt op handig hanteerbare stroken van 48 cm breed, is dat klusje in geen tijd geklaard. Je hoeft ons echter niet op ons woord te geloven, in onderstaande video kan je met je eigen ogen ontdekken hoe eenvoudig behangen is. Want als wij het kunnen, kan jij het ook!

Alles begint bij een goede voorbereiding. Een schone, gladde en droge muur is namelijk een must voor een mooi eindresultaat. Eens de ondergrond geprepareerd is, is het tijd om de lijm te mengen. Belangrijk hierbij is dat je kiest voor een aangepaste behanglijm. Na verschillende tests kwam Perfax Roll-on Magic als beste behanglijm uit de bus. Deze behanglijm werd speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vliesbehang en kan je rechtstreeks op de muur aanbrengen. Dat bespaart ook meteen weer heel wat poetswerk achteraf. Geen paniek als het behangplaksel tijdens het mengen opeens fuchsia roze kleurt, dat is precies de bedoeling. Zo kan je namelijk zien op welk stuk van de muur er reeds lijm aangebracht werd. Na het drogen zal de roze kleur bovendien volledig verdwijnen. Kleef strook per strook tegen de muur en veeg na het aanbrengen van een nieuwe strip eventuele lijmoverschotten weg met een zachte, vochtige doek. Tot slot dien je enkel nog de randen af te snijden met behulp van een meetlat en scherp Stanleymes, en klaar is je nieuwe fotomuur!

Helemaal overtuigd? Kies een foto uit onze online catalogus en laat hem printen op maat van jouw interieur. Tip: tel 10 cm extra in de hoogte en breedte om eventueel verloop op te vangen. Na het ontvangen van je bestelling, gaan we meteen aan de slag zodat jij je op maat gemaakte fotobehang reeds enkele werkdagen later aan huis ontvangt. Intussen kan je onze behanginstructies nog eens rustig nalezen door op de knop hieronder te klikken, en vergeet zeker ook niet om onze preventietips voor openstaande naden te bekijken zodat je 100% voorbereid bent. Veel succes!


OPHANGINSTRUCTIES FOTOBEHANG

 
Posted in: Video's, Nieuws

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia