Menu

Latest posts

8 interieurideeën met olifanten

 

Wat is de olifant toch een prachtig dier! Zijn fysieke kracht en wijze uitstraling zijn ronduit indrukwekkend en toch heeft deze gigant een zachtaardig imago. Het is precies deze ongewone combinatie die de olifant zo geliefd maakt bij fotografen en interieurdesigners. Van een foto op canvas van een olifant tot een levensgroot fotobehang, hieronder vind je 8 originele ideeën om dit bijzondere dier een plekje te geven in jouw huis.

Foto op Canvas Close up of an elephant head

#1 Net echt: een olifant op plexiglas

Als je een waarheidsgetrouw schilderij wilt, kies dan voor een foto van een olifant op plexiglas. De details van zijn zo scherp dat je zijn rimpels haast kan tellen! Mag het een tikje creatiever? Spreid de afbeelding dan over verschillende panelen. de uitzonderlijke kwaliteit en levensechte kleuren van ons vliesbehang lijkt het alsof de sympathieke kolos werkelijk in je huis rondloopt.

Foto op Canvas I love You

#2 Fotobehang voor een olifant op ware grootte

Zie je het net iets grootser? Dan is olifant op fotobehang meer jouw ding. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit en levensechte kleuren van ons vliesbehang lijkt het alsof de sympathieke kolos werkelijk in je huis rondloopt.

Fotobehang Elephants in amboseli national park fighting

#3 Origineel met olifanten: het fotorolgordijn

De prijs voor meest originele wanddecoratie gaat ongetwijfeld naar het fotorolgordijn met olifanten. Dit romantisch plaatje van een verliefd stelletje met verstrengelde slurfen is perfect om dat brede raam in de slaapkamer te verduisteren.

Fotorolgordijn Elephant with young baby. Elephant at Mana Pools NP, Zimbabwe in Africa. Big animal in the old forest, evening light, sun set. Magic wildlife scene in nature. African elephant in beautiful habitat.

#4 Creatieve olifant muurstickers

De olifanten hype is dan wel al een tijdje bezig, maar dat betekent niet dat je niet meer creatief uit de hoek kan komen. Deze cirkelvormige muursticker met olifant toont hoe eindeloos veelzijdig dit prachtige dier werkelijk is.

Muurstickers Elephant in the desert

#5 Olifantenpracht in de badkamer

Douchen met uitzicht. Deze adembenemende badkamer foto achterwand met olifant neemt je mee naar tropische oorden. Vergaap je aan de intense kleuren en levensechte details van ons op maat gemaakt plexiglas.

Badkamer foto achterwand Wild elephant in the beautiful forest at Kanchanaburi province in Thailand

#6 Olifant behang voor jong én oud

Ook in de kinderkamer zijn olifanten aan een ware opmars bezig. Het is dan ook de ideale plek om met kleurrijke prints te experimenteren. Helemaal gewonnen voor het idee? Maak je keuze uit onze selectie olifant behang.

Behang Seamless pattern with cute mom and baby elephant. Creative childish texture. Great for fabric, textile Vector Illustration

#7 Olifanten posters voor iedere interieurstijl

Levensecht of abstract, ook onze ingelijste posters met olifanten vliegen de deur uit. Met een keuze aan ontelbare kwaliteitsfoto’s vind je bij ons dan ook voor elke woningstijl de gepaste olifant print.

Ingelijste posters Amazing african elephant with dust. Huge elephant male in front of the camera. Wildlife scene with dangerous animal. Great tusker in the nature habitat. Loxodonta africana.

#8 Canvas panorama met olifanten

Breng de Afrikaanse zonsondergang tot in je woonkamer met een canvas panorama. Laat je olifanten foto printen als meerluik voor een extra speciaal effect. Ben je zelf op safari geweest en heb je het geluk gehad een olifant te kunnen fotograferen? Print dan een canvas van je eigen foto!

Foto op Canvas Drinking elephants, Chobe N.P., Botswana

MEER INSPIRATIE? KLIK HIER


Welke olifanten decoratie is jouw favoriet? Laat het ons hieronder weten!

 
Posted in: Wooninspiratie