Menu

Latest posts

4 beroemde fotografen die je moet ontdekken

 

Op zoek naar een exclusief kunstwerk? Hieronder zetten wij speciaal voor jou onze favoriete fotografen in de kijker. Duik in het indrukwekkende oeuvre van deze 4 beroemde fotografen en print je favoriete kunstfoto op plexiglas voor een extra luxueus effect.

#1 Jaime Ibarra

Dompel je interieur onder in een fabelachtige sfeer met een Jaime Ibarra op plexiglas. Waar je ze ook ophangt, zijn werken springen meteen in het oog dankzij de fantasierijke composities en het mystieke licht- en schaduwspel. Een Jaime Ibarra kan je dan ook uit de duizend herkennen. Geef je woning de uitstraling van een kunstgalerij met een exclusief Jaime Ibarra kunstwerk.

Foto op Plexiglas Jaime Ibarra - Woman with butterflies - Summon

#2 Alain Delvoye

Sommigen vinden dat kunst rust moet brengen, andere vinden dan weer dat kunst energie moet uitstralen. Alain Delvoye behoort ontegensprekelijk tot die laatste groep. Zijn beklijvende vrouwenportretten en stedelijke kunstwerken zijn een verkenning van uitersten. Een Alain Delvoye op plexiglas is perfect voor zij die op zoek zijn naar een exclusief kunstwerk dat pure emotie uitstraalt.

Foto op Plexiglas Alain Delvoye - BB HARLEY DAVIDSON COLOR

#3 Fenna van der Vliet

De urban art van Fenna van der Vliet komt het best tot zijn recht in een modern interieur of industriële setting. Door de veelheid aan lagen en contrasterende elementen valt er elke keer weer iets nieuws te ontdekken. De kunstwerken omvatten een subtiele boodschap, maar het allerbelangrijkste voor de mixed media artieste is dat ze ‘fun’ uitstralen. Print jouw favoriete Fenna van der Vliet op plexiglas om de levendige kleuren en rijke details extra te benadrukken.

Foto op Plexiglas Fenna van der Vliet - Golden Lion

#4 Peter Odekerken

Peter Odekerken is een Nederlandse fotograaf die gespecialiseerd is in architectuur- en natuurfotografie. Voor de perfecte foto spaart hij tijd noch moeite. Van de belichting over het camerastandpunt tot de weersomstandigheden; elk detail moet kloppen. Zijn werken stralen een soort rauwheid uit die de wisselwerking tussen mens en natuur onderstreept. Laat je betoveren door de desolate schoonheid van een Peter Odekerken op plexiglas.

Foto op Plexiglas Peter Odekerken - Magical Staircase

FOTO OP PLEXIGLAS FOTOGRAFEN


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze pagina met plexiglas inspiraties.