Menu

Latest posts

Print je eigen foto als tuinposter

 

Een foto op tuinposter geeft je tuin, balkon of terras een sfeervolle uitstraling. Maak het nog persoonlijker door te kiezen voor een eigen foto. Laat die leuke vakantiefoto van jullie gezinnetje of dat mooie uitzicht tijdens je laatste wandeling printen op een tuinposter waarvan je zelf de afmetingen bepaalt. Wij printen de gekozen foto op een tuindoek van hoogwaardige kwaliteit. Van een hevige windvlaag tot een flinke regenbui, het stevige materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij de UV-bestendige inkt zullen de kleuren van jouw eigen foto op tuinposter zelfs niet vervagen bij langdurige blootstelling aan direct zonlicht. Zo kan jij jarenlang genieten van jouw gepersonaliseerde tuinposter met eigen foto.

Tuinposter met eigen foto

Een op maat gemaakte tuinposter met eigen foto

De ene tuin is de andere niet, daarom kan je onze tuinposters met eigen foto volledig op maat bestellen. Een sfeerbeeld in de loungehoek, een panorama langs het zwembad of een extra large formaat om die blinde muur te camoufleren? Pas het formaat van je tuinposter aan naargelang de plek waar jij hem wil ophangen. Tuinposters zijn niet enkel decoratief maar ook praktisch. Misschien heb je wel last van nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers. Al eens gedacht aan een tuinposter om de inkijk te beperken? Bestel nu een tuindoek met eigen foto en geniet van je herwonnen privacy.

Tuinposter Panorama van ochtendmeer

Lenteklaar met een eigen foto op tuinposter

De lente komt er weer aan dus dit is het ideale moment om je terras alvast helemaal sunproof te maken. En hoe doe je dat beter dan met een mooie tuinposter? Geen zorgen als je niet meteen een geschikte foto vindt. Je kan er ook gewoon eentje kiezen uit onze online catalogus. Tropische stranden en exotische watervallen doen het altijd goed, maar ook onze tuinposters met Schotste hooglanders zijn erg gegeerd. Net zoals tuinposters met foto’s van kleurrijke steegjes of mooie berglandschappen. Welke sfeer je ook voor ogen hebt, in ons uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd een foto die aan al jouw wensen voldoet.

Tuinposter Schotse Hooglanders met lange hoorns

PRINT JE FOTO OP EEN TUINPOSTER


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze pagina met tuinposter inspiraties.

 
Posted in: Tuin & terras