8 ideeën voor tuinposters

Het voorjaar komt stilaan dichterbij, tijd om je tuin onder handen te nemen! Maak je terras lenteklaar met een mooie tuinposter. Kies een foto uit onze online catalogus en laat hem printen op een formaat naar keuze. Perfect om die houten schutting of blinde muur op te vrolijken. Zo kan jij binnenkort in stijl genieten van die eerste zonnestralen.

#1 Tuinposter met waterval

De tuin is in de eerste plaats een plek om te ontspannen. Een rustgevend sfeerbeeld zoals een tuinposter met waterval helpt jou alvast om in de juiste stemming te komen.

Tuinposter Heo Suwat Waterval

Tuinposter Blauwgele Ara ararauna

#2 Tuinposter met hooglander

Kan jij ook zo genieten van de rust, stilte en weidsheid van het platteland? Haal dat gezellige cottage gevoel naar je thuis met deze Schotste hooglander tuinposter.

Tuinposter Highland koe

#3 Boeddha op tuinposter

Niets aangenamer dan lekker onderuitzakken op de loungebank na een drukke werkdag. Deze tuinposter met Boeddha maakt het zen-gevoel helemaal compleet.

Tuinposter Buddha and Serenity

#4 Strand tuinposter

Goed gezelschap en een lekkere aperitief. Meer heb jij niet nodig om het weekend in te zetten. Maak het extra gezellig op je terras met een strand tuinposter.

Tuinposter Caribisch strand

#5 Venetië op Tuinposter

Je hoeft niet ver te reizen om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Deze tuinposter van Venetië brengt het authentieke Italië naar je thuis. Die sappige olijven en fles witte wijn zorgen we er zelf wel bij.

Tuinposter Bloemen in Venetië

#6 Tuinposter met lotusbloem

Ben je dol op planten, maar niet zo’n fan van het onderhoud? Deze tuinposter met lotusbloem is een mooi alternatief om een vleugje natuur in je tuin te introduceren.

Tuinposter lotusbloem

#7 Tuinposter berglandschap

Zelfs als je midden in de stad woont, kan je van een uitgestrekt uitzicht genieten. Verruim je horizon en camoufleer die betonnen muur op je dakterras met een tuinposter met bergen.

Tuinposter Bergzonsopgangpanorama in Dolomieten

#8 Tuinposter met bos

Mossige bospaden, kabbelend beekjes, fluitende vogels… Geef je over aan het helende effect van de natuur met een bos tuinposter.

Tuinposter Bluebell hout sunrise

FOTO OP TUINPOSTER

Geplaatst in: Decoratie, Foto op tuinposter

Geef een reactie

Blog navigation

Latest posts