Menu

Latest posts

28 x Tuinposters voor een sfeervolle tuin

 

Het is bewezen: een wooninrichting die bij je eigen karakter past, maakt je gelukkiger. Ook je tuin, terras of balkon behoren tot je woning. Reden genoeg dus om je buiten interieur de aandacht te geven die het verdient! Heb je een lege deur, schutting of muur in je tuin? Tover die om tot een sfeervolle eyecatcher met een tuinposter. Onze tuinposter zijn weerbestendig en kan je dus het hele jaar door laten hangen. Zo kan je niet alleen op zonnige lentedagen, maar ook tijdens de herfst en winter ten volle genieten van een gezellig uitzicht op je tuin.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


#1 Tuinposter met waterval

Tuinposter Heo Suwat Waterval

Tuinposter Blauwgele Ara ararauna

De tuin is in de eerste plaats een plek om te ontspannen. Een rustgevend sfeerbeeld zoals een tuinposter met waterval helpt jou alvast om in de juiste stemming te komen.


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie: Foto op tuinposter Landschap


#2 Tuinposter met hooglander

Tuinposter Highland koe

Kan jij ook zo genieten van de rust, stilte en weidsheid van het platteland? Haal dat gezellige cottage gevoel naar je thuis met deze Schotste hooglander tuinposter.


#3 Boeddha op tuinposter

Tuinposter Buddha and Serenity

Niets aangenamer dan lekker onderuitzakken op de loungebank na een drukke werkdag. Deze tuinposter met Boeddha maakt het zen-gevoel helemaal compleet.


#4 Strand tuinposter

Tuinposter Caribisch strand

Goed gezelschap en een lekkere aperitief. Meer heb jij niet nodig om het weekend in te zetten. Maak het extra gezellig op je terras met een strand tuinposter.


#5 Venetië op Tuinposter

Tuinposter Bloemen in Venetië

Je hoeft niet ver te reizen om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Deze tuinposter van Venetië brengt het authentieke Italië naar je thuis. Die sappige olijven en fles witte wijn zorgen we er zelf wel bij.


#6 Tuinposter met lotusbloem

Tuinposter lotusbloem

Ben je dol op planten, maar niet zo’n fan van het onderhoud? Deze tuinposter met lotusbloem is een mooi alternatief om een vleugje natuur in je tuin te introduceren.


#7 Tuinposter berglandschap

Tuinposter Bergzonsopgangpanorama in Dolomieten

Zelfs als je midden in de stad woont, kan je van een uitgestrekt uitzicht genieten. Verruim je horizon en camoufleer die betonnen muur op je dakterras met een tuinposter met bergen.


#8 Tuinposter met bos

Tuinposter Bluebell hout sunrise

Mossige bospaden, kabbelend beekjes, fluitende vogels… Geef je over aan het helende effect van de natuur met een bos tuinposter.


#9 Tuinposter met bos

Tuinposter met bos

Altijd al gedroomd van een huisje in het groen? Deze tuinposter met bos maakt jouw wens werkelijkheid. Wij printen de foto naar keuze op eender welk formaat zodat jouw tuinposter met bos precies past.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Bossen


#10 Tuinposter met meer

Tuinposter met meer

Een drukke autobaan is wellicht niet het uitzicht dat jij voor ogen hebt wanneer je denkt aan een rustig namiddagje relaxen op het terras. Hang een op maat gemaakte tuinposter aan je balkon om je af te sluiten van de verkeerschaos en creëer je eigen oase van rust.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Landschap


#11 Tuinposter Noordzee

Tuinposter Noordzee

Zelfs als je tuin volledig ommuurd is, kan je genieten van een inspirerend uitzicht. Ga voor het ultieme vakantiegevoel door te kiezen voor een extra large tuinposter van de Noordzee.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Strand


#12 Tuinposter met hert

Tuinposter met hert

Maak het cottage-gevoel in je buitenbar compleet met een hert op tuinposter. Weersbestendig, op maat gemaakt en binnen enkele werkdagen aan huis geleverd. Laat de zomer maar komen!

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Hert


#13 Tuinposter met bos

Tuinposter met bos

Een omheining rond de tuin hoeft je uitzicht niet noodzakelijk te belemmeren. Integendeel, deze tuinposter met bos biedt een schitterende aanblik. Welk panorama kies jij?

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Bossen


#14 Tuinposter met zonnebloemen

Tuinposter met zonnebloemen

Niets zegt meer ‘zomer’ dan een zonnebloemveld in volle bloei. Met deze zonnebloem tuinposter tegen de muur, haag of schutting waan jij je zowaar in het zuiden van Frankrijk.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Zonnebloem


#15 Meer bij zonsondergang op tuinposter

Meer bij zonsondergang op tuinposter

Een rustgevend plekje waar je heerlijk kan mijmeren en genieten van de stilte? We hebben het over jouw tuin! Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is deze tuinposter van een meer bij zonsondergang.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Pier


#16 Tuinposter zonsondergang aan zee

Tuinposter zonsondergang aan zee

Ga op vakantie in eigen huis door die prachtige zonsondergang aan zee op een tuinposter te vereeuwigen. Je cocktails moet je dan wel zelf inschenken, maar dat nemen we er met plezier bij.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter zonsondergang


#17 Tuinposter Plitvice meren

Tuinposter Plitvice meren

Jaarlijks trekt er een massa toeristen naar het verre Kroatië om de adembenemende Plitvice meren te bezichtigen. Met deze prachtige tuinposter kan je deze toeristische trekpleister nu ook vanuit je tuin bewonderen.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Watervallen


#18 Tuinposter Amalfi

Tuinposter Amalfi

Met zijn steile kliffen, charmante strandjes en pastelkleurige vissersdorpjes is de Amalfikust een populaire vakantiebestemming. Hang het mooiste stukje van Italië aan jouw muur met deze Amalfi.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Reizen


#19 Tuinposter met gletsjer

Tuinposter met gletsjer

De woeste schoonheid van de bergen blijft ons elke keer weer betoveren. Dankzij de intense kleuren en haarscherpe kwaliteit van deze tuinposter met gletsjer lijkt het berglandschap werkelijk tot leven te komen.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Gletsjer


#20 Tuinposter met waterval

Tuinposter met waterval

Ben je uitgekeken op die blinde muur of wil je een kleine beschadiging in de omheining bedekken? Een tuinposter met waterval is een creatieve oplossing en zorgt meteen ook voor extra sfeer.

Ontdek de collectie Tuinposter Watervallen


#21 Tuinposter de Seychellen

Tuinposter de Seychellen

Zon, zee en strand. Weinig plaatsen zijn zo paradijselijk als de Seychellen. Haal het ultieme vakantiegevoel in huis met een op maat gemaakte tuinposter voor je balkon, tuin of terras.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Eiland


#22 Tuinposter Amsterdam

TTuinposter Amsterdam

Bij valavond wordt Amsterdam zo mogelijk nog mooier. Verdwaal in de stad van de bruggetjes en grachten met een tuinposter van Amsterdam aan je muur. Het ideale sfeerbeeld voor je balkon, terras of loungehoek.

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Amsterdam


#23 Waterval tuinposter

Waterval tuinposter

Watervallen zijn misschien wel één van de mooiste natuurverschijnselen op deze planeet. Eentje dat tegelijk verwondering oproept en kracht uitstraalt. Met deze waterval tuinposter vergaap jij je iedere dag opnieuw aan dit ontzagwekkend natuurwonder.

Ontdek de collectie Tuinposter Watervallen


#24 Tuinposter Matterhorn berg

Tuinposter Matterhorn berg

Van zomer tot winter, de uitgestrekte schoonheid van de Alpen kan ons het hele jaar lang bekoren. Met deze tuinposter van de Matterhorn berg kan je je ook thuis aan zijn glooiende heuvels en besneeuwde bergttoppen vergapen.

Ontdek de collectie Tuinposter Bergen


#25 Tuinposter met Boeddha

Tuinposter met Boeddha

Hou je van de serene, mystieke sfeer die Oosterse tuinen uitstralen? Dan is deze tuinposter met Boeddha echt iets voor jou. Aangezien je het formaat van je poster volledig zelf kan bepalen, komt deze rustgevende Boeddha zowel in een klein stadstuintje als in een heuse siertuin volledig tot zijn recht.

Ontdek de collectie Tuinposter Boeddha


#26 Tuinposter met hooglander

Tuinposter met hooglander

Met hun indrukwekkende horens, wilde haren en ruige karakter zijn Schotste hooglanders bijzonder fotogenieke beesten. Een tuinposter met hooglander is dan ook een originele manier om die kale garagemuur op te fleuren. Een echte blikvanger in je tuin.

Ontdek de collectie Tuinposter Schotse Hooglande


#27 Tuinposter Bali

Tuinposter Bali

Bali heeft iets magisch, iets spiritueels. Gelukkig hoef je geen verre reis te maken om dat zen-gevoel op te roepen. Met een tuinposter van Bali creëer je thuis je eigen oase van rust. Kaarsen, planten en een kabbelend fonteintje maken het plaatje compleet. Een heerlijk plekje om je terug te trekken na een drukke dag.

Ontdek de collectie Tuinposter Bali


#28 Zandstrand Algarve op tuinposter

Zandstrand Algarve op tuinposter

De imposante rotsformaties, goudgele zandstranden en helderblauwe water; de Algarve streek in Portugal staat bekend om zijn schitterende kuststrook en idyllische baaitjes. Laat je verleiden door de lokroep van dit betoverende zandstrand op tuinposter.

Ontdek de collectie Tuinposter Zee / Oceaan


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie:

FOTO OP TUINPOSTER LANDSCHAP

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia