Menu

Latest posts

6 unieke Valentijncadeaus met foto’s

 

14 februari is in aantocht en dat betekent maar één ding: Valentijnsdag! Weet jij al hoe je je geliefde gaat verrassen? Wij wel. Met een origineel fotocadeau. Wij zetten de leukste cadeautips voor Valentijn hieronder alvast op een rijtje voor jou. Het enige wat jij nog moet doen, is kiezen. En de champagne koud zetten, dat ook.

#1 Fotoherinnering op plexiglas

Als er één moment is waarop een vleugje romantiek niet mag ontbreken, is het wel Valentijn. En wat is er romantischer dan jullie bruiloft? Print jullie favoriete foto op plexiglas en hang aan het hoofdeinde van je bed voor een tastbare herinnering aan de mooiste dag van jullie leven.

Uw foto op plexiglas

#2 Gloss Editions glamour

Is jouw soulmate er één uit de duizend? Dan verdient hij of zij een Valentijnscadeau dat minstens even uniek is. Met een Gloss Editions kunstwerk toon je hoe speciaal hij of zij voor jou is. Let wel, er is één klein nadeel: je zal het jaar daarop dubbel zo hard je best moeten doen om dit originele Valentijnscadeau te kunnen overtreffen.

Gloss Editions Shadow Creature

#3 Wandcirkel symboliek

Als symbool voor jullie eeuwigdurende liefde of gewoon omdat je hem heel erg leuk vindt; deze wandcirkel is hoe dan ook een schot in de roos! Print een foto naar keuze op wit of geborsteld aluminium en blaas je geliefde omver met dit bijzondere Valentijnscadeau.

Uw foto op aluminium

#4 Posters waar je blij van wordt

Niemand kent je partner zo goed als jij. Schattige katjes, uitgestrekte bloemenvelden of een artistiek meesterwerk; jij weet waar hij of zij gelukkig van wordt. Verras je Valentijn met een ingelijste poster die hem of haar doet glimlachen. Een origineel Valentijnscadeau dat je geliefde er elke dag opnieuw aan herinnerd hoeveel je om hem of haar geeft.

Foto op Aluminium lavendelveld

#5 Canvas souvenirs

Als koppel beleefden jullie samen vast heel wat onvergetelijke momenten. Blik terug op die droomvakantie of kijk alvast vooruit naar jullie volgende bestemming met jullie favoriete plekje als foto op canvas. Het perfecte Valentijnscadeau voor avontuurlijke tortelduifjes.

Foto op Canvas Paris in één oogopslag

#6 Een uniek staaltje fotografie

Het perfecte Valentijncadeau is persoonlijk, ontroerend en liefst van al uniek. Onze Limited Edition kunstwerken van bekende fotografen als Jaime Ibarra, Alain Delvoye en Fenna van der Vliet voldoen aan al het bovenstaande. Kies je favoriete foto en print hem op een formaat en materiaal naar keuze.

Foto op Plexiglas Fenna van der Vliet - Grey Lines

SHOP VALENTIJNSCADEAUS

 
Posted in: Cadeautips