Menu

Latest posts

Exclusief bij Nikkel Art: Gloss Editions

 

Je kent ze wel, die dertien-in-een-dozijn schilderijen die werkelijk iedereen in zijn woonkamer heeft hangen. Gruw jij alleen al bij het idee? Dan zijn onze Gloss Editions echt iets voor jou. Deze exclusieve collectie maakt gebruik van een innovatieve hoogglans techniek die speciaal door ons ontwikkeld en geperfectioneerd werd. Een Benelux primeur!

Gloss Editions Touch of Gold

Een luxueus glanseffect

Afhankelijk van de hoek van waaruit je onze Gloss Editions kunstwerken bekijkt, zullen bepaalde details oplichten. Dit glanseffect levert een prachtig contrast op met de matte uitstraling van het 3 mm dikke aluminium. Onze designers gebruikten hun jarenlange expertise om te achterhalen op welke plaats deze glansaccenten het mooiste effect opleveren. Om die reden is het dan ook niet mogelijk hierin aanpassingen te doen.

Gloss editions Shadow Creature

Selected Artworks

Onze Gloss Editions collectie omvat twee types kunstwerken. Een eerste type zijn de ‘Selected Artworks’. Dit zijn bestaande creaties die bij onze designers in het oog springen vanwege hun professionele kwaliteit en artistieke uitstraling. Deze zorgvuldig uitgekozen beelden worden vervolgens stuk voor stuk voorzien van unieke glansdetails voor dat extra vleugje exclusiviteit. In deze serie vind je eveneens enkele Limited Edition werken van beroemde fotografen, zoals Alain Delvoye, die je kan herkennen aan het label ‘Photographer Exclusives’.

Glos editions The Flow

Nikkel Artworks

Met de ‘Nikkel Artworks’ gaan we nog een stapje verder. Deze exclusieve designs werden namelijk ontworpen door onze in-house artiesten en zal je dus nergens anders terugvinden. Onze Gloss Editions collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe werken, dus hou onze website zeker in het oog. Welk type jouw voorkeur ook heeft, wij kunnen je alvast één ding beloven: met een Gloss Editions aan de muur is de televisie niet langer het middelpunt van je woonkamer.

Gloss editions The Call of The Moon

Gloss editions Cosmic Flower

De ultieme luxe ervaring

Om de luxe ervaring compleet te maken, komen onze Gloss Editions met alles wat je nodig hebt voor een snelle en eenvoudige installatie. Bij het small (30 x 45 cm) en medium (50 x 70 cm) formaat wordt aan de achterzijde van je schilderij een metalen plaatje aangebracht, bij een large formaat (80 x 120 cm) is dit een onzichtbaar aluminium frame. Gebruik de gratis meegeleverde schroeven en pluggen om je kunstwerk aan de muur te bevestigen. Niets houd je dus tegen om je eigen Gloss Editions kunstwerk nu in huis te halen! Niemand wil namelijk een interieur dat er precies zo uitziet als dat van de buren, toch?

Gloss editions

UITGEKOZEN DOOR ONZE DESIGNERS

 
Posted in: Wooninspiratie, Nieuws