Menu

Latest posts

Cadeautips voor een origineel eindejaarsgeschenk

 

Cadeaus geven is nog leuker dan cadeaus krijgen! Tover een glimlach op het gezicht van die speciale persoon met een origineel eindejaarsgeschenk. Van sportfanaten tot wereldreizigers, onze unieke wanddecoratie valt werkelijk bij iedereen in de smaak. Laat je inspireren door onze cadeautips.

Cadeautip voor sportievelingen: muurstickers

Van amateur wielrenners tot je voetbalgekke tienerzoon; onze gepersonaliseerde muurstickers zijn een origineel eindejaarsgeschenk voor jong én oud. Verras sportfanaten met een gepersonaliseerde muursticker van hun favoriete hobby en laat ze dromen van - of terugkijken op - grootse sportprestaties.

muurstickers

Cadeautip voor kunstkenners: Gloss Editions

Cultuurliefhebbers in je vriendengroep? Dan zijn onze Gloss Editions vast en zeker een schot in de roos. Deze exclusieve kunstwerken worden geprint op mat aluminium en verrijkt met luxueuze hoogglans accenten. Een uniek en origineel eindejaarsgeschenk zoals ze nog nooit gezien hebben.

Gloss Editions

Cadeautip voor familiemensen: posterwand

Voor de meesten onder ons staat eindejaar gelijk aan gezellig samenzijn met familie en vrienden. Blik terug op jullie allerleukste momenten met een gepersonaliseerde posterwand. Bestel onze posters apart of als set. Met zo’n origineel eindejaarsgeschenk onder de kerstboom wordt eindejaar alvast onvergetelijk.

huisdier op plexiglas

Cadeautip voor dierenvrienden: huisdier op plexiglas

Is je zus, grootmoeder of beste vriendin helemaal gek op haar huisdier? Vereeuwig het beestje op plexiglas en ontroer haar met een bijzonder gepersonaliseerd cadeau. Een origineel eindejaarsgeschenk dat veel oh’s en ah’s zal ontlokken tijdens de opkomende familiefeesten. Bekijk onze plexiglas inspiraties hier.

wereldkaart op canvas

Cadeautip voor globetrotters: wereldkaart op canvas

Heb je ook van die vrienden die vaker wel dan niet op reis zijn? Met een wereldkaart aan de muur voelen zij zich ook thuis altijd een beetje op vakantie. Van mini tot extra groot, je kan je wereldkaart op canvas in alle mogelijk formaten bestellen. Het perfecte eindejaarsgeschenk voor fervente reizigers.

cadeaubon

Kan je niet kiezen? Ga dan voor een cadeaubon!

Keuzestress bij het zien van de eindeloze mogelijkheden? Verras de gelukkige ontvanger met een cadeaubon waarmee hij of zij eender welk product in onze webshop kan bestellen. Op die manier ben jij 100% zeker dat hij of zij oprecht blij zal zijn met zijn of haar eindejaarsgeschenk.

santa claus sleigh with present box merry christmas

BESTEL JE CADEAUBON HIER

 
Posted in: Wooninspiratie