Menu

Latest posts

Iets bijzonders aan je muur? Ga voor een drieluik canvas

 

Canvas schilderijen behoren ongetwijfeld tot de meest populaire wanddecoraties. Hun tijdloze look past dan ook bij elke interieurstijl. Ze mogen dan wel een vertrouwd zicht zijn in menig woonkamer, toch kan je jouw foto op doek op een originele manier presenteren. Door je foto op canvas op te delen in verschillende luiken, bekom je een werkelijk uniek kunstwerk dat je wellicht nergens anders zal terugzien. Een canvas drieluik is het meest geliefd bij onze klanten, maar ook een twee- of vierluik behoren tot de mogelijkheden. Wil je je eigen canvas maken maar kan je nog wat inspiratie gebruiken? Wij lijsten hieronder een aantal leuke ideeën voor je op.

Van de bergen tot de zee: landschappen als foto op canvas

Een canvas drieluik leent zich ontzettend goed voor panoramische uitzichten. Vaak is één beeld namelijk niet genoeg om al dat moois vast te leggen. Die ontzagwekkende bergketen waar je zo van onder de indruk was? Geprint op een meerdelig canvas zal ze nog beter tot haar recht komen. Hetzelfde geldt voor een foto van de zee of oceaan op canvas. Verruim je blikveld door de foto op te delen in verschillende luiken en kijk hoe de golven haast tot leven lijken te komen.

Foto op canvas Dramatische oceaangolven

Laat een canvas maken van je favoriete skyline.

Een drieluik canvas als venster op de wereld. Van het romantische Parijs tot het klassieke Rome, print de skyline van je favoriete wereldstad als foto op doek. Veruit de meest populaire skyline blijft echter die van New York. Een foto op canvas brengt de bruisende energie van ‘De stad die nooit slaapt’ naar je interieur. Maak je keuze uit ons uitgebreide aanbod kwaliteitsfoto’s van deze iconische skyline.

Foto op canvas New York

Met een foto op doek is je lievelingsdier altijd dichtbij.

Wil je je lievelingsdier een speciaal plekje aan de muur geven? Kies dan eens voor een meerdelig canvas. Een in tweeën gedeelde close-up van een olifant, een wilde kudde paarden als drieluik… het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Even mooi, maar net iets spannender dan een canvas uit één stuk. Verken de verschillende opties door te experimenteren met onze bewerkingstool en stop pas wanneer je canvas volledig naar wens is. Je zal de complimenten zien binnenstromen!

Foto op canvas drieluik

Waarom canvas een goede keuze is

Met een canvas foto ben jij verzekerd van een tijdloos én kwalitatief decoratiestuk. De hoogwaardige materialen, UV-bestendige prints en het stevige houten frame garanderen dat jouw canvasdoek jarenlang blijft stralen. De gespiegelde motiefranden zorgen er bovendien voor dat je foto volledig behouden blijft en ononderbroken doorloopt van het ene naar het andere luik. Meer weten? Lees hier alles over een foto op canvas.

Foto op canvas strand

Foto op canvas olifant

Foto op Canvas Portrait

BESTEL JOUW FOTO OP CANVAS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze pagina met Canvas inspiraties.

 
Posted in: Wooninspiratie