Menu

Latest posts

Wat is fotobehang? 6 redenen om voor fotobehang te kiezen!

 

Geef je interieur een persoonlijke toets met een van de vier soorten hoogwaardig fotobehang van Nikkel Art met daarop een foto naar keuze. Van kunstzinnige portretten tot landschappen om bij weg te dromen. Ons ruime assortiment aan foto’s bevat voor ieder wat wils.

Fotobehang strand

Gepersonaliseerd

Wil je een persoonlijke toets aan het interieur van je woonkamer, keuken of slaapkamer toevoegen? Of ben je op zoek naar een gepersonaliseerde eyecatcher voor je kantoor, praktijkruimte of handelszaak? Kies een van de foto’s uit ons uitgebreide assortiment en stel je gepersonaliseerd fotobehang op maat samen.

Fotobehang steden

Hoogwaardige afwerking

Bij Nikkel Art heb je de keuze uit vier soorten fotobehang: vliesfotobehang, vliesfotobehang Eco Premium, vinylfotobehang en zelfklevend fotobehang. Elke soort wordt geproduceerd met vliesmateriaal. Bovendien is de afdrukkwaliteit enorm hoog en blijven de kleuren en haarscherpe details van de foto gegarandeerd behouden op de afdruk.

fotobehang wolf

Veiligheidsnormen

Nadat je een foto naar keuze uit ons ruime assortiment hebt geselecteerd, gaan wij aan de slag om je fotobehang op maat te produceren. Dat doen we volgens nationale en internationale veiligheidsnormen op vlak van gezondheid en brandveiligheid. We gebruiken high-end milieuvriendelijke printtechnieken met inkt zonder giftige stoffen.

Fotobehang bergen in mist

Eenvoudig behangen

De breedte van een baan fotobehang is 48 cm. Je hangt het fotobehang eenvoudig aan de muur dankzij de meegeleverde handleiding en de speciaal ontwikkelde behanglijm Perfax Roll-on Magic die je meteen op de muur kan aanbrengen. De roze kleur van de lijm geeft aan op welke plekken van de wand er al lijm is aangebracht. Zo verspil je geen lijm en bekom je een professioneel resultaat. Zodra de lijm gedroogd is, verdwijnt de roze kleur. Ga je voor zelfklevend fotobehang? Dan heb je geen behanglijm nodig. Welke soort fotobehang je ook kiest, zorg ervoor dat je het behang op een gladde, stofvrije en schone muur aanbrengt.

fotobehang pier

Onderhoudsvriendelijk

Elk van de vier soorten fotobehang kan indien nodig met een zachte, droge doek afgestoft worden. Kies je voor fotobehang met een toplaag van pvc? Dit krasbestendige behang kan met een zachte, vochtige doek schoongemaakt worden.

fotobehang meer

Uv-bestendig

Het fotobehang van Nikkel Art is beschermd tegen verkleuring. De inkt van het fotobehang is namelijk bestand tegen uv-stralen. Zo geniet je vele jaren van de intense kleuren van je fotobehang op maat. Bovendien laat het vinylfotobehang waterdamp door zodat de wand kan ademen. Daardoor is dit soort behang geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Bestel Fotobehang

 
Posted in: DIY-ideeën