Menu

Latest posts

4 x artistieke foto’s van vrouwen op plexiglas

 

Een kale muur? Vul hem op met een tijdloos schilderij op plexiglas van een vrouwelijk model. Zulke kunstwerken op plexiglas passen in alle ruimtes en in ieder interieur. Ga voor een XXL schilderij om een volledige muur mee te decoreren of kies een of meerdere schilderijen in een kleiner formaat. Ontdek onze selectie van artistieke foto’s op plexiglas van vrouwen.

Plexiglas schilderij: vrouw met goud

Voeg een origineel accent toe aan je interieur met deze kunstzinnige foto op plexiglas. De gouden details op de handen en het gelaat van de vrouw contrasteren mooi met haar donkere huid en de zwarte achtergrond. Een unieke blikvanger voor in een hedendaags interieur.

Foto op Plexiglas Gold Lady

Kunstwerk op plexiglas: vrouw met bronzen make-up

Schep een artistieke sfeer in je woonkamer met dit bijzondere schilderij op plexiglas van een vrouw. De bronzen make-up en unieke haartooi van het model vallen meteen op. Dit bronzen portret komt uitstekend tot zijn recht in een lichtrijke en moderne woonkamer.

Foto op Plexiglas Bronze Lady

Artistiek schilderij op plexiglas: vrouw met bodypainting

Laat je betoveren door een artistieke foto op plexiglas van bodypainting waarbij een accentkleur terugkomt in de meubels van je interieur. Zoals het felblauwe accent van deze foto op plexiglas. De dieptewerking en de glanzende afwerking van het plexiglas zorgen voor een realistisch effect waardoor de details op de huid van het model levensecht lijken.

Foto op Plexiglas Bodypainting

Schilderij op plexiglas: vrouw met gouden details

Met deze foto op plexiglas van een vrouw met gouden make-up voeg je een gouden accent toe aan je binnenhuisinrichting. De details zoals de glitter op de huid van het model en de gouden fashion lips contrasteren mooi met donkere meubels en lichte muren. Een foto op plexiglas van fashion lips past uitstekend in een strak interieur.

Foto op Plexiglas Bronze Makeup

En wat met foto’s van vrouwen op aluminium?

De kwaliteit van plexiglas en aluminium is evenwaardig. Het grootste verschil tussen een foto op plexiglas of aluminium zit ‘m in de afwerking. Waar een foto op plexiglas glanst, heeft een foto op aluminium een matte uitstraling. Het is met andere woorden slechts een kwestie van smaak.

Foto op Plexiglas Native Lady

Foto op Plexiglas Black and Gold

Ontdek hier meer foto’s op plexiglas bestsellers