Menu

Latest posts

Originele Vaderdag cadeau-ideeën voor iedere vader

 

Vaderdag is dé dag om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Verras hem met een gepersonaliseerd vaderdagcadeau met foto op een materiaal naar keuze. Upload je eigen foto, maak een persoonlijke fotocollage of doorzoek ons ruime assortiment aan thema’s en kies een foto die echt bij je vader past. Je bepaalt zelf op welk materiaal je jouw foto laat printen: op canvas, aluminium, plexiglas, poster ...

Een foto op canvas voor familiemannen

Duik in je fotoarchief en ga op zoek naar een leuke foto om op canvas te laten printen. Canvas is het geschikte materiaal voor persoonlijke foto’s en fotocollages. Een foto op canvas is tijdloos en doet denken aan een klassiek schilderij. Een fotocollage op canvas past bovendien in elke ruimte en ieder interieur. Het perfecte vaderdagcadeau voor vaders die echte familiemannen zijn.

Fotocollage op Canvas

Een foto op aluminium voor sportieve vaders

Is jouw vader een sportliefhebber in hart en nieren? Schenk hem een foto op aluminium van voetbal, wielrennen, motorsport en zo meer. In ons ruime assortiment vind je ongetwijfeld een foto van zijn favoriete sport. Ga voor een aluminium afwerking met een matte uitstraling die perfect in een hedendaags interieur past.

Foto op Aluminium

Een foto op plexiglas voor vaders met een hart voor dieren

Het ideale vaderdagidee voor dierenliefhebbers: een foto op plexiglas van een leeuw, olifant, paard, hond of een van de vele andere dieren uit ons ruime foto-assortiment. Kies een foto van het lievelingsdier van je vader en laat deze foto op plexiglas printen. Het kenmerk bij uitstek van een foto op plexiglas zijn de intense kleuren en haarscherpe details op ieder formaat.

Foto op Plexiglas

Een foto op poster voor vaders die de wereld willen zien

Droomt je vader ervan om verre landen te ontdekken of is hij een echte wereldreiziger? Geef hem dan een foto op poster van een verre bestemming cadeau. Zoals een foto op poster van bergen, bossen, watervallen of zomerse stranden. Een foto op poster heeft een glanzende uitstraling die perfect in een elegant en eigentijds interieur past.

Foto op Poster

Ons assortiment

LET OP: Foto's op glas bedragen een langere productietijd van 3-4 weken.