De mooiste achterwanden voor de echte keukenheld

Op zoek naar een unieke toevoeging voor je keuken? Met een mooie glazen achterwand heb je de mogelijkheid om jouw keuken een originele uitstraling te geven. 
Wat dacht je van een zoete achterwand met gebak? 
Of een kruidige achterwand met specerijen? 
Er zijn nog meer lekkere achterwanden die jouw keuken net die extra bijzondere look kunnen geven waar je jarenlang van kunt genieten. Hier krijg je toch spontaan honger van als je ernaar kijkt? Dat betekent extra veel koken en bakken in je mooie en vooral lekkere keuken! Ontdek hier de mogelijkheden met deze bijzondere achterwanden.

Glazen Keuken Achterwand Koken

Maak jouw keuken helemaal af

Een mooie achterwand zorgt ervoor dat je elke dag weer zin hebt om aan de slag te gaan in je keuken. Een achterwand is als het ware een alternatief voor keramische tegels die meestal in de keuken te vinden zijn. 
Wanneer je tussen de keukenkastjes op de vloer en de kastjes tegen de wand, ruimte over hebt, is dit een ideale plek voor een glazen achterwand. Deze achterwand kan ook worden geplaatst op de plek rondom het fornuis of bij de oven, zo krijg je een prachtige en unieke spatwand.

Glazen Keuken Achterwand Koffiebonen

Een unieke achterwand voor iedere keuken

Een achterwand met specerijen zorgt ervoor dat jouw keuken er direct bijzonder uitziet. Je bepaalt zelf waar de achterwand geplaatst wordt. Komt deze kruidige achterwand over de hele lengte van de keuken of alleen een klein gedeelte? Je hebt tal van mogelijkheden om deze unieke achterwand te plaatsen in je keuken. Het maakt hierbij ook niet uit hoeveel ruimte er zit tussen de kastjes op de vloer en op de wand: dankzij de diverse afmetingen is deze unieke wand voor iedere keuken mogelijk. Meet de ruimte en bestel deze achterwand vandaag nog!

Glazen Keuken Achterwand Kruiden

Achterwanden: origineel, modern en sfeervol

Een achterwand is een uniek alternatief voor keramische tegels. De meeste keukens maken van deze laatste optie gebruik, maar door te kiezen voor een achterwand kies je voor moderniteit maar bovenal originaliteit. Een achterwand is een mooie manier om jouw smaak naar voren te laten komen. Deze keuken is jouw domein: je kunt hier heerlijk koken, bakken en genieten van het samenzijn met je gezin, familie of vrienden. Er zijn zoveel meer mogelijkheden wanneer je iets moois wilt maken van je keuken.

Glazen Keuken Achterwand Dessert

Glazen Keuken Achterwand Swirl

Glazen Keuken Achterwand Chili Peper

Shop Keuken Achterwanden

Geplaatst in: Keuken
Blog navigation

Latest posts