Menu

Latest posts

Plexiglas of Aluminium? Dit zijn de verschillen!

 

Het plexiglas kan vergeleken worden met effectief glas, dit is in wezen een goedkoper alternatief voor het glas.

Bedrukking op de achterkant

Foto op Plexiglas wordt afgedrukt op de achterkant van het materiaal, waardoor het beeld diepte krijgt. We drukken plexiglas in full colour en bedekken de print vervolgens met witte kleur zodat het beeld levendige kleuren krijgt. Plexiglas zelf is glanzend, wat betekent dat het beeld in elke kamer schijnt.

Foto op plexiglas

Plexiglas 2

Met witte toplaag of geborsteld

Foto op Aluminium is bij ons te verkrijgen met een witte toplaag of als geborsteld. Bij beide zal de witte kleur niet gedrukt worden. Dit omdat het witte aluminium reeds een witte toplaag heeft en bij het geborsteld aluminium zal dan het geborstelde effect zichtbaar blijven. Doordat dit zichtbaar blijft, krijgt uw foto een echt unieke uitstraling waardoor deze zeer levendig lijkt, als het ware uitspringt.

Wit Aluminium

Geborsteld Aluminium

Kwestie van smaak

Beide zijn van uitstekende kwaliteit, en zoiets is natuurlijk heel persoonlijk. Het ligt er ook een beetje aan waarvoor u het wenst te gebruiken. In welke ruimte u dit dient te plaatsen en welke efect wilt je krijgen. We drukken plexiglas en aluminium met fotografische kwaliteit op een 7-kleuren grootformaatprinter van Swissqprint.

Hieronder presenteren we een korte film uit de productie van plexiglas en aluminium.

Ons assortiment

 
Posted in: Wooninspiratie