Menu

Latest posts

De mooiste winterbeelden om je kerstdecor compleet te maken

 

Jouw kerstdecor compleet maken? Kies voor de mooiste winterbeelden om een geweldig effect en een prachtige sfeer te creëren in jouw woning. Winter staat voor sneeuw, gezelligheid, lichtjes en nog veel meer en jij kunt dat met de mooiste winterbeelden in je eigen huis creëren. Hier vind je niet alleen voorbeelden van winterbeelden, maar ook hoe je ze in jouw eigen kerstdecor kunt toepassen. Zo kun je jouw woning helemaal klaarmaken voor de kerst en kun je al volop genieten van de voorpret!

Besneeuwde Bergen op Plexiglas

Besneeuwde Berg op Plexiglas

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw

Een van de winterbeelden die als eerst bij je opkomt is sneeuw. Sneeuw geeft je het ultieme wintergevoel en dat gevoel kun je in woning nabootsen. Met een mooi fotobehang kun je de winter tot leven laten komen in huis. Daarnaast kun je ook kiezen voor een typisch winters tafereel op plexiglas: wat dacht je van besneeuwde bergen, een mooi sneeuwlandschap, besneeuwde bomen? Er zijn nog veel meer opties om jouw woning helemaal in de wintersferen te brengen. Je kerstdecor is niet compleet zonder een schitterend winterbeeld met sneeuw en ijs.

Paard in Sneeuw op Aluminium

Paard in Sneeuw op Aluminium

Dieren in een winters landschap

Je kunt ook kiezen voor een winterbeeld met dieren, zoals een vos, eekhoorn, vogels, eland of een hond. Hiermee creëer je niet alleen een typisch winterbeeld, maar het gebruik van foto’s van dieren geeft een ruimte nog meer sfeer. Je kunt kiezen voor echte foto’s, maar ook illustraties van dieren of winterbeelden. Dit creëert ook een huiselijk sfeer en in combinatie met leuke kaarsen en andere typische kerstdecoraties maak jij van je woning een prachtig winters tafereel. Met een mooi winterbeeld ben je helemaal klaar voor de Kerst!

Fotobehang Winter Landschap

Fotobehang Winterbos

Creëer je eigen winterse tafereel in huis

Je hebt ten slotte nog tal van andere opties als het gaat om het vinden van mooie winterbeelden voor je kerstdecor. Wellicht wil je een speciaal decor creëren op een plekje in huis of wil je juist de complete ruimte transformeren? Wanneer dit laatste het geval is kun je helemaal uitpakken met een mooi winters fotobehang. Je kunt één wand aanpakken en de rest van de ruimte zo inrichten dat je direct een winters gevoel krijgt. Je kunt het ook kleiner aanpakken en kiezen voor een aantal mooie foto’s op canvas. Ook dan zorg je voor een gezellige sfeer in huis. Laat de kerstdagen maar komen!

Ons assortiment