Menu

Latest posts

Industrieel en trendy: fotobehang met betonlook

 

Houd je van een industriële look als het gaat om het interieur van je woning? Dan heb je veel geluk, want voor weinig geld kun je nu een mooie betonlook in je woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in het huis creëren. Met fotobehang lijkt het net of je wanden de echte betonlook hebben. Dit ziet er niet alleen industrieel, maar ook erg trendy uit. Een mooie betonlook creëren is een stuk makkelijker dan je denkt! Fotobehang met betonlook is volop verkrijgbaar en dus kan ook jij hier vandaag nog mee aan de slag gaan!

Woonkamer Fotobehang Beton

Woonkamer Fotobehang Beton

De betonlook toepassen in allerlei ruimtes

Betonlook wordt in de meeste gevallen in de woonkamer toegepast, maar ook in de keuken, slaapkamer of andere ruimtes kan dit fotobehang enorm goed staan. Een betonlook is vandaag de dag hipper dan ooit en veel woningen hebben deze look dan ook in het interieur verwerkt. Een betonlook kan op verschillende manieren worden toegepast; hoe dit gebeurt is vooral een kwestie van smaak. Zo kun je een rustige en strakke betonlook creëren, maar ook een wat meer opvallende look. De mogelijkheden zijn ruim en dus vind jij altijd een look die aan jouw wensen voldoet!

Slaapkamer Fotobehang Beton

Slaapkamer Fotobehang Beton

Kies uit verschillende soorten en maten

Je hoeft dus helemaal niet veel geld uit te geven voor een betonlook. Natuurlijk kun je dit realiseren met stucwerk, maar het kan dus veel makkelijker én goedkoper. Fotobehang met betonlook is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren maar ook diverse looks. Wil je juist een opvallende betonlook van fotobehang? Het industriële gevoel komt naar voren wanneer je kiest voor een grof behang met duidelijke lijnen en kleuren. Voor een meer moderne en rustige look kies je voor een gladder fotobehang.

Keuken Fotobehang Beton

Keuken Fotobehang Beton

Een mooi interieur voor weinig

Er is voor ieder wat wils in de zoektocht naar fotobehang met betonlook. Het is dan ook voor iedereen mogelijk om deze bijzondere en trendy look te realiseren in een ruimte naar keuze. Dankzij fotobehang met betonlook heb je de mogelijkheid om op betaalbare wijze je woning een leuke twist te geven. En met de juiste accessoires kun je jouw woonkamer, keuken of slaapkamer helemaal afmaken. Met een mooie betonlook kies je voor een hip interieur waar je jarenlang van kunt profiteren. En het grootste voordeel is: het lijkt net echt, maar je bespaard heel veel geld.

Bestel uw eigen betonlook fotobehang hier