Menu

Latest posts

De keuken foto achterwand versus wandtegels

 

De meeste keukens hebben wandtegels achter het fornuis. Deze tegels worden vaak geplaatst om de achterwand van het fornuis te beschermen tegen vetspetters. Wanneer je aan het koken bent, komen er nog wel eens spetters op de muur achter het fornuis terecht en dit zorgt namelijk voor lelijke plekken. Door tegels op de muur te plaatsen, voorkom je dat jouw muur op deze manier beschadigd raakt.

De wandtegels zijn erg praktisch, maar ook veel mensen vinden de tegels in de keuken vaak niet mooi. Vind jij wandtegels op de muur in de keuken ook niet mooi, maar wil je wel jouw muur beschermen tegen vetspetters van het fornuis? Dan kun je er ook voor kiezen om een keuken achterwand met foto te plaatsen.

keuken achterwand met foto

De voordelen van een keuken foto glazen achterwand

Een keuken foto achterwand is een glazen plaat waar een hoge kwaliteit foto achter geplaatst wordt. Je kunt zelf kiezen welke afbeelding je onder de glasplaat op jouw muur in de keuken wenst.
Er zijn tevens voordelen verbonden aan het drukken van een keuken foto glazen achterwand.

De belangrijkste pluspunten van deze variant van de standaard wandtegels in de keuken, zijn de volgende:
- Je kiest zelf welke afbeelding er achter de keuken foto achterwand geplaatst moet worden en welke sfeer jouw keuken moet krijgen.
- Je kunt ook een foto uit eigen collectie achter de glazen achterwand laten plaatsen voor een persoonlijke touch.
- De foto achter de foto achterwand keuken wordt enkel met de beste printers gedrukt en ziet er daarom altijd haarscherp uit.
- De muur achter het fornuis wordt optimaal beschermd tegen spetters
- De keuken achterwand foto is eenvoudig schoon te maken met een nat doekje of een sopje
- De keuken foto glazen achterwand is bestand tegen hitte en kan dus hierdoor perfect achter een (warm) fornuis geplaatst worden.

Hier komt nog eens bij dat een keuken foto glazen achterwand helemaal niet zo duur is, hetgeen toch een unieke verrijking is voor jouw keuken.

keuken achterwand met foto kruiden

Bestel direct jouw perfecte keuken foto glazen achterwand

Ben jij overtuigd van de voordelen van een achterwand keuken foto? Verrijk jouw keuken dan met deze unieke en zeer praktische achterwand voor het fornuis. Bekijk het aanbod afbeeldingen van Nikkel-art.nl om jouw favoriete afbeelding te kiezen of kies een foto uit jouw eigen fotocollectie.

Eigen foto uploaden of Kies een foto uit 80 mln foto's

Ontdek ook Keuken foto achterwand

 
Posted in: Keuken