Menu

Latest posts

Keuken foto achterwand versus glazen spatwand keuken

 

Wil je jouw keuken lang mooi houden, dan heb je een spatwand keuken nodig. Een spatwand is een glazen wand die achter een fornuis geplaatst wordt, zodat de spetters tijdens het koken op het fornuis niet tegen de muur komen. Veel mensen vinden de praktische voordelen van een Keuken foto achterwand wel aantrekkelijk, maar vinden de wand zelf niet aantrekkelijk ogen. Vind jij een spatscherm keuken ook niet mooi, maar wil je jouw keuken wel beschermen tegen lelijke vetspetters van het fornuis? Dan kun je er ook voor kiezen om een keuken foto achterwand aan te schaffen.

keuken achterwand eigen foto

Het verschil tussen een keuken foto achterwand en een glazen spatwand

Een keuken foto achterwand heeft dezelfde praktische voordelen als een glazen spatwand voor in de keuken, maar er is ook een duidelijk verschil tussen beide soorten wanddecoratie. Zo is een spatwand van glas gewoon van standaard glas zonder bedrukking, terwijl een keuken foto achterwand wel een bedrukking heeft. De toplaag is van glas, maar onder deze toplaag zit een foto of afbeelding die in hoge kwaliteit geprint wordt door Nikkel-art.nl. Op deze manier krijg je geen saaie glazen achterwand in de keuken, maar een opvallende afbeelding die ook nog eens praktische voordelen met zich meebrengt.

keuken achterwand new york

De voordelen van een keuken foto achterwand

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het aanschaffen van een keuken foto achterwand bij Nikkel-art.nl. Het eerste voordeel van de keuken foto achterwand, is het feit dat deze achterwand de keuken optimaal beschermt tegen vetspetters. De achterwand doet hetzelfde werk als de glazen spatwand, namelijk voorkomen dat de wand achter het fornuis lelijk wordt door spetters van het eten op het vuur. Schaf je een keuken foto achterwand aan, dan krijg je dus geen lelijke spetters op de muur achter het fornuis en ziet de keuken er langer optimaal uit.

Een ander voordeel van de keuken foto achterwand, is het feit dat deze achterwand een uniek design heeft. Een glazen spatwand ziet er maar saai uit, maar bij een keuken foto achterwand is dit zeker niet het geval. Daar komt nog bij dat je niet alleen een standaard foto van Nikkel-art.nl op de achterwand kunt laten drukken, maar ook een foto uit de eigen collectie kunt laten printen.

Tot slot is een keuken foto achterwand altijd voordelig. Of je nu een grote achterwand bestelt, een kleine achterwand met foto nodig hebt, een zwart-wit foto wil laten printen of een kleurenfoto wil laten drukken door Nikkel-art.nl: de prijzen zijn altijd aantrekkelijk.

keuken achterwand

Bekijk hier realisaties van keuken achterwanden met fotoprint en laat je inspireren!

Eigen foto uploaden

Keuken foto achterwand

 
Posted in: Keuken