Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2020 - Juli"

 
Sorteer op:
  • Interieurtip: exclusieve kunst van Jaime Ibarra
    Interieurtip: exclusieve kunst van Jaime Ibarra

    Kunstliefhebber? Op zoek naar artistieke en exclusieve wanddecoratie? In onze limited edition-collectie vind je unieke kunstfoto’s van de topfotografen Jaime Ibarra, Alain Delvoye, Fenna van der Vliet en Peter Odekerken. Hun artistiek werk is bij Nikkel Art verkrijgbaar op een materiaal naar keuze. Met name de afwerking van een foto op hoogwaardig Plexiglas is erg geschikt voor zulke exclusieve kunstwerken.

    Lees meer
  • Maak met deurstickers een pronkstuk van je deuren
    Maak met deurstickers een pronkstuk van je deuren

    Deuren zijn alomtegenwoordig in een interieur. Geef ze een eigen en originele uitstraling met een deursticker op maat. Zo wordt een deur een pronkstuk in de binnenhuisinrichting.

    Lees meer
  • Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos
    Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos

    Maak van de woonkamer een oase van rust met gepersonaliseerde wanddecoratie in natuurlijke tinten, zoals fotobehang van een bos met een rivier. De groene kleur van zo’n natuurtafereel op fotobehang werkt rustgevend waardoor je na een drukke dag volledig kan ontspannen in je woonkamer. Ga voor een fotobehang op maat met daarop enkele eeuwenoude bomen of een prachtig bos. De dieptewerking van de wanddecoratie versterkt het realistische effect waardoor het bos levensecht lijkt te zijn.

    Lees meer
Toont 1 tot 3 van 3 (1 pagina's)