Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2020 - Kunnen"

 
Sorteer op:
  • Uniek kunstwerk in huis? Ontdek onze exclusieve collectie!
    Uniek kunstwerk in huis? Ontdek onze exclusieve collectie!

    Zijn 150 miljoen foto's in ons assortiment niet genoeg voor u ? Ontdek onze exclusieve Nikkel Art Collectie van fantastische beelden en selecteer een beeld passend bij uw huis of stijl. Bekijk onderstaande video om het prachtige effect met eigen ogen te zien.

    Lees meer
  • Wat is fotobehang? 6 redenen om voor fotobehang te kiezen!
    Wat is fotobehang? 6 redenen om voor fotobehang te kiezen!

    Geef je interieur een persoonlijke toets met een van de vier soorten hoogwaardig fotobehang van Nikkel Art met daarop een foto naar keuze. Van kunstzinnige portretten tot landschappen om bij weg te dromen. Ons ruime assortiment aan foto’s bevat voor ieder wat wils.

    Lees meer
  • 4 x artistieke foto’s van vrouwen op plexiglas
    4 x artistieke foto’s van vrouwen op plexiglas

    Een kale muur? Vul hem op met een tijdloos schilderij op plexiglas van een vrouwelijk model. Zulke kunstwerken op plexiglas passen in alle ruimtes en in ieder interieur. Ga voor een XXL schilderij om een volledige muur mee te decoreren of kies een of meerdere schilderijen in een kleiner formaat. Ontdek onze selectie van artistieke foto’s op plexiglas van vrouwen.

    Lees meer
  • Originele Vaderdag cadeau-ideeën voor iedere vader
    Originele Vaderdag cadeau-ideeën voor iedere vader

    Vaderdag is dé dag om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Verras hem met een gepersonaliseerd vaderdagcadeau met foto op een materiaal naar keuze. Upload je eigen foto, maak een persoonlijke fotocollage of doorzoek ons ruime assortiment aan thema’s en kies een foto die echt bij je vader past. Je bepaalt zelf op welk materiaal je jouw foto laat printen: op canvas, aluminium, plexiglas, poster ...

    Lees meer
  • Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium
    Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium

    Een zwart-witfoto van een landschap maakt je interieur helemaal af. Kies uit ons ruime assortiment aan kwaliteitsvolle foto’s een landschap dat je laat wegdromen, zoals een foto van een bos op aluminium. Hang deze tijdloze wanddecoratie op maat op jouw favoriete plek in huis, van de woonkamer tot het terras.

    Lees meer
  • Verras je mama met deze Moederdag cadeau-ideeën
    Verras je mama met deze Moederdag cadeau-ideeën

    Binnenkort zetten we onze mama’s weer in de bloemetjes. Dat kan met bloemen, of met gepersonaliseerde wanddecoratie. Geef een bijzonder cadeau aan je mama om haar te laten weten hoeveel ze voor jou betekent. Ontwerp een fotocollage met jullie mooiste herinneringen of kies een foto uit ons ruime assortiment aan thema’s. Want een foto zegt meer dan duizend woorden. Schenk je mama een foto op canvas, plexiglas, glas, poster of aluminium om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.

    Lees meer
Toont 1 tot 6 van 6 (1 pagina's)