Geplaatst in"2017 - mei"

 • Drie ideeën voor Vaderdag cadeaus
  Drie ideeën voor Vaderdag cadeaus

  Het is weer bijna Vaderdag en het juiste cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap, de vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving gevierd wordt. Dus hoog tijd om een origineel cadeau te bedenken en je vader te vieren. Zo kan je zijn favoriete foto op een materiaalsoort naar keuze laten drukken, deze foto dan aan de muur hangen en hem echt te verrassen. Hier beneden lees je de mogelijkheden die er zijn...

  Lees meer
 • Keuken foto achterwand versus glazen spatwand keuken
  Keuken foto achterwand versus glazen spatwand keuken

  Wil je jouw keuken lang mooi houden, dan heb je een spatwand keuken nodig. Een spatwand is een glazen wand die achter een fornuis geplaatst wordt, zodat de spetters tijdens het koken op het fornuis niet tegen de muur komen.

  Lees meer
 • Achterwand keuken
  Achterwand keuken

  Bekijk hier realisaties van keuken achterwanden met fotoprint en laat je inspireren!

  Lees meer
 • Streetstyle in huis? Print een foto op plexiglas graffiti
  Streetstyle in huis? Print een foto op plexiglas graffiti

  Ben jij een groot liefhebber van de ruwe en stoere stijl van de straat? Dan vind je muurtekeningen met graffiti vast erg mooi. Een graffitikunstenaar kan deze tekeningen komen maken met een paar spuitbussen, maar dit is wel erg definitief. Je kan jouw huis ook iets meegeven van de stoere streetstyle van graffitikunstenaars door een foto af te drukken op plexiglas graffiti.

  Lees meer
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)
Blog navigation

Latest posts