Geplaatst in"2016 - mei"

 • Fotobehang goedkoop
  Fotobehang goedkoop

  Steeds meer woonmagazines en televisieprogramma’s over wonen en interieur geven er aandacht aan: fotobehang. Fotobehang is een unieke vorm van behang die je kunt gebruiken om je interieur unieker, maar ook opvallender en persoonlijker te maken. Het behang heeft geen standaard motiefje zoals streepjes of een barok patroon, maar bestaat uit een foto die je zelf gekozen hebt. Dit kan een foto zijn uit het grote aanbod van Nikkel-art.nl, maar het kan ook om een foto uit de eigen collectie gaan.

  Lees meer
 • Fotobehang Landschap
  Fotobehang Landschap

  Maak een keuze uit bergen, watervallen of rijstvelden. Het kan zo gek niet. Maar ook stranden, vulkanen of tuinen is mogelijk. Laat u verassen door de uitgebreide keuze die u heeft.

  Lees meer
 • Foto op plexiglas antireflex
  Foto op plexiglas antireflex

  Heb je een mooie foto die je een bijzondere plaats in je interieur wil geven? Dan kun je jouw foto laten drukken op plexiglas. Plexiglas is een dun en kwalitatief hoogwaardige materiaalsoort die uitermate geschikt is voor het bedrukken met een bijzondere foto.

  Lees meer
 • Foto op Aluminium Elegante retro blonde vrouw
  Foto op Aluminium Elegante retro blonde vrouw

  Foto op Aluminium Elegante retro blonde vrouw, Afmeting: 100 x 100cm, Materiaal: Witte aluminium 3mm, Ophangsysteem: Gratis ophangsysteem, De prijs met 15% korting: 91,50 €

  Lees meer
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)
Blog navigation

Latest posts