Geplaatst in"2019 - november"

 • NIEUW: Foto op Textielframe
  NIEUW: Foto op Textielframe

  Nieuw in Nikkel Art assortiment: Een foto op textiel met wandframe. Dit heeft een unieke uitstraling dankzij de combinatie van het hoogwaardige decodoek dat is omlijst met een prachtig zilverkleurig aluminium frame.

  Lees meer
 • Foto op Plexiglas, Foto op aluminium en Foto op glas met Greenguard Gold Certificate
  Foto op Plexiglas, Foto op aluminium en Foto op glas met Greenguard Gold Certificate

  Bij Nikkel Art streven wij altijd naar beter. Graag willen wij meegaan in de nieuwste ontwikkelingen, om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te kunnen bieden. Wist u bijvoorbeeld dat ons Plexiglas, Glas en Aluminium word geprint met inkten die zijn voorzien van het Greenguard Gold Certificate?

  Lees meer
 • VIDEO: 2 Swissqprint Nyala printers in het werk
  VIDEO: 2 Swissqprint Nyala printers in het werk

  De drukste periode van het jaar is weer begonnen! Wij zijn hard aan het werk om alle bestellingen op tijd voor jullie af te werken. Zoals je hier kunt zien draaien onze printers overuren. Vooraan zie je hoe ons aluminium word geprint. Op de achterste printer zie je hoe het plexiglas word geprint. De printer maakt gebruik van inkt die voorzien is van een Greenguard Gold Certificate. Dit houd in dat de prints bestand zijn tegen vrijwel alle omstandigheden. Bovendien is de inkt 100% veilig voor...

  Lees meer
 • Happy World Toilet Day!
  Happy World Toilet Day!

  De stickers van Nikkel Art worden voorzien van een duurzaam glans laminaat ter bescherming tegen externe factoren. Dit verlengt ook de levensduur van de kleur en beschermt tegen krassen. Wij printen met eco-milieuvriendelijk inkten. In onze uitgebreide foto database vindt u de mooiste prints voor dames en heren toiletten.

  Lees meer
 • Welke behanglijm voor fotobehang? Wij adviseren...
  Welke behanglijm voor fotobehang? Wij adviseren...

  Voor vlies fotobehang ECO premium, vlies fotobehang of vlies behang adviseren wij een Perfax Behanglijm Roll-on Magic.

  Lees meer
 • De mooiste winterbeelden om je kerstdecor compleet te maken
  De mooiste winterbeelden om je kerstdecor compleet te maken

  Jouw kerstdecor compleet maken? Kies voor de mooiste winterbeelden om een geweldig effect en een prachtige sfeer te creëren in jouw woning. Winter staat voor sneeuw, gezelligheid, lichtjes en nog veel meer en jij kunt dat met de mooiste winterbeelden in je eigen huis creëren. Hier vind je niet alleen voorbeelden van winterbeelden, maar ook hoe je ze in jouw eigen kerstdecor kunt toepassen. Zo kun je jouw woning helemaal klaarmaken voor de kerst en kun je al volop genieten van de voorpret!

  Lees meer
Showing 1 to 6 of 6 (1 Page)
Blog navigation

Latest posts