Geplaatst in"2017 - oktober"

 • Panoramafoto op plexiglas
  Panoramafoto op plexiglas

  Je kunt een gewone foto op acrylglas af laten drukken, maar het is ook mogelijk een panoramafoto op hoge kwaliteit glas te laten zetten. Een panoramafoto is geen gewone foto, maar betreft een foto die een bepaald beeld in de volledige breedte laat zien. Maak je bijvoorbeeld een panoramafoto van een bepaald landschap, dan zie je dit landschap over de hele breedte.

  Lees meer
 • Foto op plexiglas groot formaat Santorini
  Foto op plexiglas groot formaat Santorini

  Een Foto op Plexiglas van Santorini ( een heel groot formaat 220 x 140cm ) wordt rechtstreeks op de Plexiglas® 5mm gedrukt. Wij printen alle schilderijen tot 250 x 200cm. Grote schilderijen op plexiglas geven je interieur meteen een heel andere uitstraling.

  Lees meer
 • Nikkel Art als co-sponsor van Noliko Maaseik
  Nikkel Art als co-sponsor van Noliko Maaseik

  Nikkel-Art heeft als eerste doelstelling nog steeds KWALITEIT en PERSOONLIJKE SERVICE. Dit wensen wij dan ook graag bekend te maken, dus naamsbekendheid is een must.

  Lees meer
 • Drie persoonlijke en unieke cadeaus voor kinderen
  Drie persoonlijke en unieke cadeaus voor kinderen

  De meeste kinderen krijgen speelgoed voor hun verjaardag, maar wat als je een keer wat anders wil geven dan een Barbie of een Legopakket? Dan kun je er ook voor kiezen om een persoonlijk en uniek cadeau te geven uit het grote assortiment van Nikkel-art.nl. In dit artikel geven we drie tips voor persoonlijke en unieke cadeaus voor kinderen, die je allemaal bij Nikkel-art.nl kunt kopen.

  Lees meer
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)
Blog navigation

Latest posts