Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2022 - Januari"

 
Sorteer op:
  • Stijlvolle decoratie ideeën met lijntekeningen
    Stijlvolle decoratie ideeën met lijntekeningen

    Een lijn: een van de meest fundamentele elementen van kunst. Door lijnen op een speelse en subtiele manier samen te voegen, ontstaat een lijntekening. Wat zo’n tekening zo bijzonder maakt, is dat deze vaak in één enkele beweging – zonder pen of potlood op te heffen – op papier wordt gezet.

    Lees meer
  • Interieurtextiel voor een romantisch huis
    Interieurtextiel voor een romantisch huis

    Liefhebber van een romantische interieurstijl? Dan ben je niet alleen. Warme en zachte kleuren, sierlijke materialen en een nostalgische sfeer, wie houdt er nu niet van? Je huis romantisch inrichten is niet zo moeilijk, als je maar een idee hebt over hoe je de juiste kleuren en decoraties kan combineren.

    Lees meer
  • 33 fotobehang en behang ideeën voor de kinderkamer
    33 fotobehang en behang ideeën voor de kinderkamer

    De plek waar ze spelen, lachen, dromen… Tover de kinderkamer om tot een magische wereld met een leuk fotobehang. Stoer, lief of schattig? Prikkel de verbeelding van je kleintje met een fantasierijke fotoprint. Met zoveel leuke thema’s om uit te kiezen, vind je vast en zeker een kinderkamer fotobehang dat in de smaak valt bij je lieveling. Kies voor iets kleurrijks en creatiefs, want als er één plaats is waar je lekker kan experimenteren is het wel de kinderkamer. Vind je de ruime keuze nogal...

    Lees meer
  • De nieuwste behangtrends van 2022
    De nieuwste behangtrends van 2022

    De behangtrend is al enkele jaren aan zijn opmars bezig en dat zal de komende jaren niet snel verdwijnen. Er is dan niets eenvoudiger om je interieur snel een compleet nieuwe look geeft. Met vliesbehang breng je de lijm rechtstreeks op de muur aan en kan je meteen beginnen te plakken.

    Lees meer
  • Fotobehang als sfeerbrenger in de slaapkamer
    Fotobehang als sfeerbrenger in de slaapkamer

    Een rustgevende sfeer is onontbeerlijk voor een goede nachtrust. Met ons fotobehang tover jij je slaapkamer in geen tijd om tot een heus ontspanningsoord. Voor de romantische zielen hebben we een uitgebreide collectie bloemenprints op fotobehang. De dromerige types zullen dan weer gecharmeerd zijn door een wolkenhemel of pier op fotobehang. Welk patroon jij ook verkiest, met ons prachtige fotobehang in de slaapkamer zal je slapen als een roos.

    Lees meer
  • Ontwerp een uniek fotocadeau voor valentijn
    Ontwerp een uniek fotocadeau voor valentijn

    Over een maandje is het weer zover, Valentijn! Dit jaar hoef je gelukkig niet last-minute naar de winkel hollen voor een cliché Valentijnscadeau (bye bye boeket bloemen of doos pralines!), want met een gepersonaliseerd fotocadeau geef je dit jaar een geschenk waarmee je écht kan laten zien hoeveel je om je partner geeft! Onze eenvoudig te ontwerpen fotoproducten zijn origineel, duurzaam en eenvoudig zelf te ontwerpen.

    Lees meer
  • Decoreer je interieur met unieke horoscoop foto’s
    Decoreer je interieur met unieke horoscoop foto’s

    Als gebeten bent door astrologie en graag over sterrenbeelden leest, waarom dit thema dan niet opnemen in je interieur? Van abstracte horoscoop illustraties tot magische foto’s van sterrenbeelden in de ruimte, horoscoop fotodecoratie is ideaal als je je interieur persoonlijker wil maken.

    Lees meer
Toont 1 tot 7 van 7 (1 pagina's)