Gepost door  Apr 29, 2016     Decoratie      0 Reactie

Rolgordijnen met bedrukking Radha Krishna

Heeft u fotorolgordijnen in XXL formaat nodig? Wij leveren fotorolgordijnen tot 245 x 300 cm in 1 stuk! Op maat gemaakt, scherp geprijsd en van de allerhoogste kwaliteit, dat zijn Fotorolgordijnen van Nikkel-art.be.
Gepost door  Apr 27, 2016     Decoratie      0 Reactie

Fotobehang strand in slaapkamer

Iedere nacht weer dromen over een lekkere lange strandwandeling of een fijn plekje in de duinen, op een bankje in het zonnetje. Dat kan met een van onze bijzondere fotobehangen in dit geval van onze eigen Noordzee.
Gepost door  Apr 26, 2016     Decoratie      0 Reactie

En de winnaar van onze wedstrijd is......

Bekijk de film...
Gepost door  Apr 16, 2016     Decoratie      0 Reactie

Foto op Plexiglas ANTI REFLEX Olifant

Foto op Plexiglas 3mm ANTI REFLEX, - Dikte: 3mm, - Geen spiegeling, - Rechtstreeks geprint op de achterzijde van het plexiglas, - Gedrukt met een fantastische fotografische kwaliteit, - Prachtig diepte-effect, - Levendige kleuren en UV-bestendigheid
Gepost door  Apr 14, 2016     Decoratie      0 Reactie

Fotobehang Macarons Parisiens voor je moderne keuken

Fotobehang Macarons Parisiens voor je moderne keuken Afmeting: 347 x 130cm Materiaal: Vlies Fotobehang Kiest je favoriete foto op de muur van Nikkel-art.be ➡ Fotobehang Macarons
Gepost door  Apr 8, 2016     Decoratie      0 Reactie

WEDSTRIJD: LIKE, DEEL & WIN

Win een Foto op Plexiglas Anti Reflex met Jack Nicholson in de maat 100 x 70cm met een aluminium frame aan de achterkant.
Gepost door  Apr 7, 2016     Decoratie      0 Reactie

Badkamer foto achterwand op maat

Door een glasplaat op de wand of bij het bad in de badkamer te plaatsen krijgt de ruimte een modern en uniek karakter. Afbeeldingen op glas in de douchecabine zijn een interessant alternatief voor de traditionele keramische tegels. Het glas wordt uiteraard aangepast aan de bestaande wanden en voorzien van eventuele gaten voor kranen, et cetera.
Gepost door  Apr 6, 2016     Decoratie      0 Reactie

Aluminium keuken foto achterwand New York

New York is dé stad van de Verenigde Staten. Ook al is het niet de hoofdstad, jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen deze stad. Wilt u een stukje New York in huis halen? Wilt u genieten van de prachtige skyline van Manhattan of een afbeelding van de beroemde gele taxi's? In de categorie 'New York' vindt u een selectie van de mooiste afbeeldingen van deze wereldstad.
Gepost door  Apr 5, 2016     Decoratie      0 Reactie

Oldtimer uit het Cubaanse straatbeeld

Foto op Aluminium oldtimer uit het Cubaanse straatbeeld
Gepost door  Apr 1, 2016     Decoratie      0 Reactie

Fotobehang Schilderingen

Laat je inspireren en ontdek onze nieuwe categorie Fotobehang Schilderingen