Alles wat je moet weten over een foto op canvas

 

Canvas bestellen? Bij ons ben je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Onze professionele HP Latex printer garandeert levendige kleuren en een haarscherp resultaat. De milieuvriendelijke inkt is bovendien UV-bestendig waardoor jij jarenlang van je foto op canvas kan genieten. De randen worden gespiegeld zodat de volledige foto steeds behouden blijft.

 

Gespiegelde Randen

 

Zo blijft jouw foto op canvas eeuwig mooi

Niet alleen qua printtechnieken, maar ook qua framekeuze stellen wij kwaliteit voorop. Het zou namelijk zonde zijn, mocht je foto op canvas na een tijdje zijn stevigheid verliezen. Hoe wij dat voorkomen? Ten eerste hebben onze houten spieramen een gebolde rand, wat voorkomt dat deze kreuken vormen in jouw foto op doek. Ten tweede worden aan de achterkant van het canvas wiggen bevestigd die je kan aankloppen om het doek terug strak te trekken.

 

HP Latex Printer

 

Personaliseer jouw foto op doek

Ieder heeft zijn eigen, uniek verhaal. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid jouw foto op doek volledig naar wens aan te passen. Die leuke vakantiefoto op een canvas schilderij, een intiem zwart-wit portret van jullie allermooiste dag, of een fotocollage op canvas van het gezin? Bij ons kan het allemaal. Wij printen canvassen van wel 200 x 140 cm. Iets groters in gedachten? Geen probleem! Kies dan voor een twee-, drie- of vierluik. Een foto op canvas afdrukken was nooit zo eenvoudig.

 

Foto op Canvas

 

Jouw canvas in 1, 2, 3 aan de muur

Onze foto’s op canvas zijn standaard voorzien van een horizontaal koordje aan de achterzijde waarmee je ze in een mum van tijd kan ophangen. Tijdens het bestelproces kan je een bevestigingsset met haken/schroeven en pluggen toevoegen aan je winkelmandje. Klein formaat? Dan kan je ook kiezen voor een verstelbare, zelfklevende spijker.

 

Ingebouwd Ophangsysteem

 

Jouw foto op canvas morgen in huis

Onze canvassen worden steeds in eigen atelier geprint waardoor jij jouw foto op doek amper 4-7 werkdagen later ontvangt. Op zoek naar een last-minute cadeau? Als je bestelt vóór 11u en kiest voor spoedlevering, sturen wij jouw canvas diezelfde dag nog op. Verras die speciale persoon met een foto op canvas van jullie mooiste herinneringen of steek die goede vriend een hart onder de riem met een foto van een inspirerende boodschap op canvas. Maar vergeet ook je eigen interieur niet! Ontvang je dit weekend gasten? Met een foto op canvas van onze Limited Edition kunstwerken maak jij gegarandeerd indruk én heb je meteen een conversatiestarter.

 

Eigen Foto op Canvas

Inspirerende Quote op Canvas

Jaime Ibarra op Canvas

JOUW FOTO OP CANVAS? BESTEL HIER

Gepost door      27/08/2020    0 Reactie

Laat een antwoord achter

* Naam:
* Email: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site-URL met http://)
* Reactie:
Code