Nu 30% korting op alles, geldig t/m maandag 28.09
| Automatisch verrekend
 

Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos

Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos

Maak van de woonkamer een oase van rust met gepersonaliseerde wanddecoratie in natuurlijke tinten, zoals fotobehang van een bos met een rivier. De groene kleur van zo’n natuurtafereel op fotobehang werkt rustgevend waardoor je na een drukke dag volledig kan ontspannen in je woonkamer. Ga voor een fotobehang op maat met daarop enkele eeuwenoude bomen of een prachtig bos. De dieptewerking van de wanddecoratie versterkt het realistische effect waardoor het bos levensecht lijkt te zijn.

 

Fotobehang Bos Rivier

 

Fotobehang van een mistig bos voor een mystieke sfeer

Met behang van een mistig bos roep je een mystieke maar ontspannen sfeer op in de woonkamer. Combineer de levendige kleuren van het fotobehang met houten kasten of zitmeubels in complementaire kleuren. Ook fotobehang van een herfstbos leent zich goed tot het maken van unieke kleurencombinaties in het interieur. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de sfeervolle woonkamer van je dromen.

 

Fotobehang Herfstbos

 

Fotobehang op maat van je interieur

Personaliseer tijdens het bestelproces eenvoudig je fotobehang van bomen door het afdrukgebied van de foto te verslepen. Zo wordt precies dat ene stukje bos of die ene bijzondere boom op fotobehang geprint. Neem nauwkeurig de maten van je accentmuur op en voer de gewenste afmetingen in. Houd er rekening mee dat je zowel in de hoogte als breedte 10 cm marge bijtelt. Je bepaalt bovendien zelf op welk soort fotobehang je de gekozen foto van een bos laat printen: op vliesfotobehang, vinylfotobehang of zelfklevend fotobehang.

 

Fotobehang Mistig Bos

Fotobehang Groen Bos

 

Kies hier je fotobehang van een bos

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief