Nu 30% korting op alles, geldig t/m 30.09
| Automatisch verrekend
 

Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium

Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium

Een zwart-witfoto van een landschap maakt je interieur helemaal af. Kies uit ons ruime assortiment aan kwaliteitsvolle foto’s een landschap dat je laat wegdromen, zoals een foto van een bos op aluminium. Hang deze tijdloze wanddecoratie op maat op jouw favoriete plek in huis, van de woonkamer tot het terras.

 

Foto op Aluminium Bos

 

Voor binnen en buiten

Wanddecoratie op aluminium voegt een persoonlijke toets toe aan de inrichting van je woning. Met een foto op aluminium van een canyon in je woonkamer waan je je op een plek ver van huis. Landschappen in zwart-wit komen zeer goed tot hun recht op aluminium, een erg duurzaam en uv-bestendig materiaal waardoor je wanddecoratie zowel binnen als buiten jarenlang meegaat.

 

Foto op Aluminium Canyon

 

Voor iedere stijl

In ons uitgebreide assortiment vind je een landschapsfoto voor elke ruimte en iedere smaak. Of je nu in een moderne nieuwbouwwoning, industriële loft of gerenoveerde hoeve woont, een zwart-witlandschap op aluminium past in iedere stijl. De witte delen van een zwart-witfoto van bijvoorbeeld een exotisch strand op aluminium worden extra benadrukt omdat ze niet afgedrukt worden. Zo geeft de zichtbare aluminiumtextuur van de foto je interieur een uniek karakter.

 

Foto op Aluminium Strand

 

Op maat gemaakt

Je bepaalt zelf de afmetingen van je foto op aluminium door het afdrukgebied aan te passen en de gewenste maten in te voeren. Laat de foto als een geheel of als een twee-, drie- of vierluik op aluminium printen. Met ons gratis ophangsysteem hang je jouw gepersonaliseerde foto op aluminium eenvoudig aan de muur. En droom je elke dag opnieuw weg naar dat ene prachtige landschap.

 

Foto op Aluminium Drieluik Landschap

Foto op Aluminium Pier

Foto op Aluminium Berg

Foto op Aluminium Canyon Rivier

Kies hier je favoriete zwart-witlandschap op aluminium

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief